facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TM Contact

TM Contact

Info

TM Contact helpt sinds 2006 bedrijven met acquisitie. Samen met een team enthousiaste medewerkers vinden Karin Jansen en Kim Verweij het in de eerste plaats geweldig om ondernemers te helpen met het leggen van contacten.

Geschiedenis

Zelf houden we enorm van het delen van onze kennis! Dat is ook wat we vooral doen op deze pagina. Wil je op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen in het (online) marketingvlak? Like dan onze pagina!

Om potentiële klanten te overtuigen zaken met u te doen zijn er ongeveer 7 contactmomenten nodig. Verschillende onderzoeken hebben dit uitgewezen. Acquisitie uitbesteden aan TM Contact is een goede keuze als u zelf de regie wilt nemen over het organiseren van deze contactmomenten. Alles wat we doen is erop gericht om een zorgvuldig geselecteerde groep potentiële klanten met uw bedrijf in contact te laten komen, met als doel een persoonlijke afspraak om uw dienstverlening te presenteren.

Naast het telefonisch benaderen van potentiële klanten helpen we u ook graag het maximale te halen uit uw online presentatie.



"Telefonische acquisitie,inbound outbound bezoekafspraken maken ,administratieve ondersteuning, telefoonservice"
Adres: Industrieweg 5, 7944HT Meppel
Telefoonnummer: 0522-263100
Stad: Meppel
Route: Industrieweg 5
Postcode: 7944HT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FIZZ Digital Agency FIZZ Digital Agency 956 meter FIZZ | Digital Agency, Marketing communication at the speed of Now.
Recensies
TM Contact is een aanrader wanneer je op zoek bent naar nieuwe klanten en je op het gebied van Marketing en Social Media wilt plussen! Met name de blogs die Kim schrijft zijn zeer leerzaam en ik zou haast zeggen: Een must om ze te bestuderen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid