facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TLP Productions

Info

TLP Productions

Geschiedenis

TLP Productions uit Eijsden (NL) heeft een jarenlange ervaring in de verhuur en begeleiding van kleine tot mega grote licht- en geluidproducties. Wij verzorgen uw evenement vanaf het initiatief tot en met de uitvoering van de productie.
Vanaf de kennismaking staan wij voor u klaar. Wij adviseren u bij de keuze van licht- en geluidsapparatuur, brengen een geheel vrijblijvende offerte uit en bij uitvoering van de opdracht staat ons team van technici volledig tot uw beschikking. Alles tot in de puntjes geregeld.
Ook voor het huren van losse licht- en geluidsapparatuur kunt u bij ons terecht. Onze apparatuur is van prima kwaliteit en wordt vooraf door onze technische dienst op een goede werking getest. U komt dus nooit voor verrassingen te staan.
Onderdeel van ons takenpakket vormt ook de technische ondersteuning en begeleiding van artiesten, bands en drive-in-shows.
Een spetterende drive-in-show leveren wij compleet, inclusief deejay.
Wij vertellen u graag meer over onszelf tijdens een afspraak op ons bezoekadres.

TLP Productions.
Leen Kreeft en Ton Hogenboom.



"Maak uw feest, evenement compleet met de apparatuur en materialen van TLP Productions.Huur van geluidsinstallatie, podiumverlichting, special effects, dj-sets, tv-schermen, tot aan binnen- of buitenpodia, stroomvoorziening en alles wat daarbij hoort was nog nooit zo makkelijk!"
Adres: Zoerbeemden 16A, 6245 LR Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: 043-4090977
Stad: Eijsden
Route: Zoerbeemden 16A
Postcode: 6245 LR


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 12:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LHB Audio services LHB Audio services 0 meter Vertaald door Google Ze weten je feest vol te bedienen met uitstekende audioapparatuu...
Ut Vinkske creatieve Workshops Ut Vinkske creatieve Workshops 994 meter Studiebegeleiding en leren plannen voor groep 7 en 8 basisschool en onderbouw voortge...
2B Me Coaching Training Advies 2B Me Coaching Training Advies 2 km Praktijk voor Coaching Training Advies
Recensies
Top bedrijf in Licht Geluid & Organisatie! Zeer gedreven eigenaren! Geweldige service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid