facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TLeeuweriksveld

TLeeuweriksveld

Info

't Leeuweriksveld in Wilhelmsoord vlakbij Emmen - Biologisch-dynamische groenteteelt - Groenteabonnementen - Boerderij- en Web-winkel - en meer ...

Geschiedenis

't Leeuweriksveld in Wilhelmsoord vlakbij Emmen - Biologisch-dynamische groenteteelt - Groenteabonnementen - Boerderij- en Web-winkel - en meer ... Wouter en Kathinka Kamphuis.

Adres: Zandzoom 72, 7814 VJ Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0591 - 381 445
Stad: Emmen
Route: Zandzoom 72
Postcode: 7814 VJ


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Groenten en Fruitshop Jan Fidder Groenten en Fruitshop Jan Fidder 3 km Mooie winkel, kwalitatief goede AGF, vriendelijk personeel.
WerkFruit Emmen WerkFruit Emmen 3 km "Een lekker appeltje voor de dorst in uw lunchpauze? WerkFruitEmmen levert werkf...
Eerlijk Drenthe Eerlijk Drenthe 6 km Super bijzondere lokale producten waarvan je niet wist dat ze bestonden. Kijken!
Hofman Groenten en Fruit Hofman Groenten en Fruit 6 km Altijd gezond met goede fruit binnen te krijgen top gezond
Recensies
Prima plek voor het kopen van biologische en bio-dynamische voeding. Naast de verse groente van de boerderij is er een kleine supermarkt met andere producten, biodynamisch vooral. Het is even opletten met de openingstijden, is beperkt tot enkele dagen per week. Goed per fiets bereikbaar vanaf Emmen, dichtbij Rietlanden en Delftlanden.
Fantastisch winkeltje op een mooie boerderij. Assortiment van alles wat en verswaren echt lekker vers. Ik heb al jaren gezocht naar zoiets in de buurt, eindelijk gevonden gevonden worden op internet mag dus wel verbeteren
Een fijne plek met een lichte energie, echt een krachtplaats, goed om hier te komen. Biologische groenten van goede kwaliteit.
Leuk charmant winkeltje met een breed assortiment en heel veel verse biologisch dynamisch producten. Ook van eigen grond.
Heerlijke verse groenten zo van het land. Leuke activiteiten. Oogsten met de boer koen en dan heerlijk eten. Alles biologisch.
Fijne plek om te zijn met puren producten.
Super fijne winkel, hier haal ik mijn grasgevoerde rundvlees
't leeuweriksveld heeft een goede winkel in biologische artikelen, en pakketten, en online bestellen, afhalen bij een afhaalpunt!
Leuke winkel met veel verse streekproducten
Heerlijke winkeltjes met gezonde voeding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid