facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TLEC opleidingen

TLEC opleidingen

Info

Opleiding voor het getuigschrift beroepsgoederenvervoer over de weg (transportondernemer).

Geschiedenis

Wij zijn er om je op weg te helpen een eigen vervoersonderneming op te richten. Onze visie, missie en filosofie vertalen zich in een paar kernwaarden die daarbij centraal staan: betrokken zijn, flexibiliteit bieden en innovatief zijn.

We zijn betrokken bij de klant, willen je echt verder helpen om niet alleen het examen te halen, maar ook om met een goede bagage aan kennis je bedrijf uit te bouwen. Onze betrokkenheid stopt niet nadat u het leslokaal heeft verlaten. Wij staan 7 dagen op 7, van 8 uur ’s morgens tot 22 uur ’s avonds ter beschikking voor u via de e-mail of de telefoon.

Wij bieden u flexibiliteit. U bent niet gebonden aan standaard pakketten met cursussen ondernemerdiploma. U kunt binnen onze kernkracht, de cursus vakbekwaamheid, uw eigen wensen doen gelden. U maakt uw eigen standaard pakket van cursus door deze zelf zo flexibel mogelijk in te richten.

Bij ons staat innovatie hoog in het vaandel. Wij zijn continue bezig met het verbeteren en veranderen van onze kernkrachten. Wij proberen ons product en dienst steeds te vernieuwen en beter te laten aansluiten bij u.



"Opleiding voor transportsector, met name gespecialiseerd in opleiding voor vakbekwaamheid voor de NIWO vergunning"
Adres: tasveld 9 b/c, 3417 XS Montfoort
Telefoonnummer: +31 646 266 367
Stad: Montfoort
Route: tasveld 9 b/c
Postcode: 3417 XS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Transport en logistiek evolutie centrum, Ondernemers diploma, Niwo boeken, Vakbekwaamheid vrijstelling, Proefexamen Bedrijfsmanagement
Recensies
Ik heb de opleiding vakbekwaamheid Goederenvervoer klassikaal gevolgd bij Tlec Ron op de locatie Montfoort aangevuld met de digitale leeromgeving. Vanwege het wegvallen van de oude vervoersmanager was het gewenst om op korte termijn de vakbekwaamheid te halen. Zelf heb ik het in 6 weken kunnen afronden, waarbij je wordt geleerd hoe je een goede transportonderneming kan of gaat leiden. Ron legt de leerstof duidelijk uit, daarnaast is er wel een studiebelasting thuis e.e.a. afhankelijk van je huidige kennis.
Ik had les van sjohn, omgang met andere etniciteiten zijn ver te zoeken. Er zijn zat betere scholen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid