facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tjoes

Tjoes

Info

Restaurant. catering, vegetarian

Geschiedenis

Vegetarian restaurant, catering and food in general. We use bio certified and local products where practical.

Adres: Weverstraat 24, 6862 DJ Oosterbeek
Telefoonnummer: +31 26 3337610
Stad: Oosterbeek
Route: Weverstraat 24
Postcode: 6862 DJ



op zoek naar gerelateerd: Tjoes menu, Schnitzel restaurant Oosterbeek, Oude Herbergh Oosterbeek menu, Restaurants Oosterbeek, Brasserie Oosterbeek, Fratelli Oosterbeek menukaart, Lunch Oosterbeek, Afhalen Oosterbeek
Recensies
Wij zijn in Oosterbeek met vakantie en ontdekten Tsjoe's toen wij langs het restaurant liepen. Het is vanwege Corona gesloten. Maar op de deur hing het afhaalmenu van de week. En dat zag er zo lekker uit dat we dat hebben bestel en opgehaald. Heeeeeerlijk en duidelijk met liefde en toewijding bereidt. Zodra het restaurant weer open is hopen we er ook een keer te kunnen eten. Als je in Oosterbeek bent.... absoluut de moeite waard.
Heerlijk vegetarisch dineren, ook de afhaalservice is super! Met liefde en zorg samengesteld en bereidt. Wij genieten er al jaren van.
Was wel een paar jaar terug dat we hier gegeten hebben, maar weet weer dat het een heel fijn adresje is en heerlijk gegeten.
Als carnivoor niets gemist en zeer smakelijk vers thuis gegeten, want meenemen kan ook... Super! Snel een volgende keer daar eten, geniet!
Dat Tjoe's gerechten in het restaurant altijd heel goed smaken, wisten we al. Maar ook de afhaalgerechten zijn heerlijk.
Klein restaurant met maar één hoofdgerecht dat wekelijks wijzigt. Vriendelijke bediening die meedenkt. Amicale uitstraling en goed eten. Lekker, gevarieerd en goede kwaliteit. Aanrader.
Voor het eerst hier gegeten en werkelijk verrukkelijk! Lieve mensen en kleinschalig met aandacht voor kwaliteit. Hoofdgerecht en toe in een woord: heerlijk!
Heerlijk gegeten. Gevarieerd dagmenu. Vriendelijk personeel en snelle uitlevering van eten op verzoek. Parkeren in de straat was mogelijk.
Heerlijk en uitstekend verzorgd vegetarisch eten. Gezellig restaurant met fijne bediening.
Weer lekker en gezellig als altijd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid