facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tjeu van Horne - Kampeercentrum Budel

Tjeu van Horne - Kampeercentrum Budel

Info

Tjeu van Horne - Kampeercentrum Budel is hét adres voor aankoop, verhuur, onderhoud,schade en accessoires van uw caravan of camper!

Geschiedenis

Tjeu van Horne - Kampeercentrum Budel is een begrip in caravan- en camperland. Reeds in 1975 is een begin gemaakt met de verkoop van (sta)caravans, destijds in Budel-Schoot. Dit resulteert in ruim 37 jaar ervaring waar u als klant van profiteert.

Bij ons staat u als klant centraal. Wij streven naar een lange termijn relatie door altijd maximale service te bieden; voor, tijdens en na de aankoop van uw caravan of camper.

- Adria, Dethleffs, TEC, Chateau en Home-Car

Door specialisatie in de merken Adria, Dethleffs en TEC is onze kennis van deze merken optimaal; zowel ons verkoop- als werkplaats team is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij zijn al bijna 15 jaar officieel Adria kampeerauto dealer, en zelfs al 25 jaar Dethleffs dealer! Ook onze voorraad onderdelen is daarom ongekend.

Ook voor onderhoud en aanschaf van Chateau en Home-Car caravans bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij ruim 30 jaar ervaring is uw Chateau of Home-car caravan bij ons in goede handen.

- Alles onder één dak

Verkoop, verhuur, onderhoud, schadeherstel en kampeershop; bij ons vind u alles onder één dak.

- Wij verwelkomen u graag in onze showroom, kampeershop of werkplaats!



"Kampeercentrum Budel is een echt familiebedrijf waar klantvriendelijkheid, service en aandacht voor het product hoog in het vaandel staan.Onze deskundige en betrokken medewerkers zijn altijd bereid u te woord te staan en onze service is ongekend. Wij hebben jarenlange ervaring in de in-en verkoop van caravans en campers. Daarnaast beschikken wij over een ruime, volledig uitgeruste werkplaats voor het complete onderhoud van uw voertuig. Ook voor schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres. In onze ruime kampeershop vindt u alles om uw vakantie nog comfortabeler te maken."
Adres: Meemortel 34, 6021 AE Budel
Telefoonnummer: 0495493355
Stad: Budel
Route: Meemortel 34
Postcode: 6021 AE



op zoek naar gerelateerd: Grootste camper dealer Nederland, Camperdealers Nederland, Tjeu van Horne openingstijden, Tjeu van Horne campers, Tweedehands camper dealers, Camperdealer in de buurt, Le Monde campers Budel, Campers Nederweert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vodeg Camper Products B.V. Vodeg Camper Products B.V. 1 km Slechte tot geen communicatie. Na 5 weken geïnformeerd naar verloop reparatie kachel ...
Recensies
Wat ben ik blij dat een bedrijf de tijd neemt en meedenkt om je probleem op te lossen. Bob of Rob was het die mij advies gaf om mijn probleem met de koelkast op te lossen . Super bedankt.
Altijd goede service en staan klaar met advies en hulp. Ik ga hier graag heen met mijn caravan om deze hier te onderhouden. Ook voor caravans pillen kan je hier terrecht
Super ervaring, begon al aan de telefoon gisteren met mijn specifieke vraag over een kraan. Ik zou teruggebeld worden en ja hoor vinnen een uur, geweldig toch. Vandaag erheen gegaan om een kraan te kopen en in de camper te laten monteren. Ik kan niet anders zeggen dat ik een bijzonder prettige ervaring heb met dit familiebedrijf.
Na jaren van vreemd gaan zijn we weer op het oude nest. Helaas was home car gestopt en hebben we voor een ander merk gekozen , maar daar nooit echt een goed gevoel bij j gehad. Nu hadden we schade en hebben we weer voor van Horne gekozen , was gewoon weer thuiskomen . Kwaliteit service perfect, n aanrader. Prima bedrijf. Kwaliteit en service : top!
Ik had een service luik nodig voor mijn TEC/LMC op 4 LMC adressen geprobeerd te bestellen niemand kon mij helpen. contact opgenomen met theu van Horne die geen lmc dealer is . binnen 4 dagen had ik het onderdeel , dit is niet de eerste keer dat zei mij zo goed geholpen hebben , geweldig en bedankt
Mooie zaak! Medewerkers die open en vriendelijk zijn. Mooi assortiment, maar enorm gehinderd door ontoerekenbare leveringsproblematiek.
Goed gemoedelijk bedrijf met vaklui, vriendelijk en behulpzaam. Door de drukte waren twee wat minder belangrijke items vergeten.
Eerlijke lieve mensen die altijd behulpzaam zijn. Gewoon geweldige zaak.
Heel goede dienstverlening, heel vriendelijke mensen. Top!
Vriendelijke bediening en goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid