facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tjapko Media Videomarketing & fotografie

Tjapko Media Videomarketing & fotografie

Info

Tjapko Media helpt ondernemers met het aanscherpen van hun bedrijfsverhaal en vertaalt de boodschap naar beeld. Visuele communicatie.

Geschiedenis

Wij helpen jou met het vertellen van de juiste verhalen in woord en in beeld. We zorgen dat jij online de zichtbaarheid krijgt die nodig is om jouw ambities waar te maken en online resultaten te behalen.
Video is een heel sterk middel om online jouw verhaal te vertellen. Video maakt jouw verhaal persoonlijker, geeft de kans om iets of iemand echt te laten zien.

Video is bovendien hét middel om bezoekers op jouw website te converteren naar leads en naar klanten.

Wij produceren échte verhalen met video.



"Je levert een mooi product, puur vakmanschap of slimme dienstverlening. Resultaat van jouw ondernemerschap, visie en kennis van de markt. Het is jouw verhaal aan klanten en potentiële opdrachtgevers. Online en in persoonlijke gesprekken. Professionele fotografie en video maken jouw verhaal nog krachtiger. Tjapko Visual Branding ontwikkelt beeldtaal die overtuigt en jouw boodschap versterkt."
Adres:
Telefoonnummer: 0651510555
Stad: Pijnacker


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zoetermeerse Zaken Zoetermeerse Zaken 721 meter Zoetermeerse organisaties, bedrijven en de lokale overheid
Telstar Print Telstar Print 721 meter Prima bedrijf, personeel zeer gemotiveerd.
Hart van Lansingerland Hart van Lansingerland 721 meter Hart van Holland is een onafhankelijk nieuwsblad en verschijnt wekelijks in Berkel en...
Ackershof Pijnacker Ackershof Pijnacker 1 km Ackershof2, Nieuws uit het centrum van Pijnacker. Nieuws, Informatie, Evenementen, Fo...
NLDrukwerk.nl NLDrukwerk.nl 1 km Grafisch productiebureau, drukkerij & uitgeverij
Recensies
Tjapko heeft tijdens een aantal events van de HKC Academy filmopnamen gemaakt. Tijdens de voorbereiding heeft Tjapko meegedacht over de invulling, de sfeer en type film. Het heeft ontzettend goed uitgepakt. Voor een online programma hebben we een hele dag uitgetrokken om diverse filmpjes op te nemen. Tjapko zorgt voor een goede sfeer, is meedenkend en betrokken, waardoor ik erg op mijn gemak was en de filmpjes vaak in één take opgenomen konden worden. Als je met Tjapko werkt, werk je niet alleen met een fotograaf en filmmaker. Je werkt samen met een sparringspartner en dat is super waardevol!
Tjapko is een leuke vent om mee te werken en maakt kwalitatief goede foto's en video's. Als creatieveling heeft hij geen last van ego/bewijsdrang waardoor we altijd op een prettige manier kunnen sparren en samen tot betere ideeën komen. Een prettig manier van doen!
Tjapko verzorgt voor ons film, fotografie en onze socialmedia kanalen. Wij zijn zeer tevreden over Tjapko, over zijn werkwijze en zijn manier van het in beeld brengen van onze werkzaamheden en projecten!
Tjapko leren kennen als een enthousiaste man, heeft voor ons inmiddels 2 bedrijfsfilms gemaakt. Op creatieve wijze heeft hij deze films voor ons in het juiste perspectief opgenomen.
Enthousiaste fotograaf die in korte tijd tot een perfect resultaat komt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid