facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tjalk NERO

Tjalk NERO

Info

Vaartochten over de Vecht en omstreken voor een belevenis in klassiek Hollandse sfeer.

Geschiedenis

Varen met de NERO doe je voor de belevenis en die kenmerkende klassieke Hollandse sfeer. Hierbij staan het plezier van de passagiers EN bemanning centraal.

Adres: Emmaweg 15, 3603 AK Maarssen
Telefoonnummer: 0612508307
Stad: Maarssen
Route: Emmaweg 15
Postcode: 3603 AK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BOEI26 BOEI26 1 km Super goed!! We kwamen zeer teleurgesteld in het tegenoverliggende bedrijf stichtse ...
DOK88 DOK88 2 km Gisteren een fantastische middag gehad met de familie op de 2 loungeboten. Van jong t...
Recensies
Op een mooie nazomeravond hebben we met onze partners gevaren op de Vecht. Tjalk Nero bood ons niet alleen een comfortabele vaartocht, ook de innerlijke mens werd goed verzorgd! Schipper Tijs zorgde er met zijn dochter voor dat iedereen goed verzorgd werd en ontspannen kon genieten van de mooie omgeving. De opvarenden die zelf ook aan het roer wilden staan mochten zelf ook een heel stuk varen. In meerdere opzichten een tocht om niet te vergeten!
Prachtige tocht met een 100 jaar oude Tjalk. Persoonlijke aandacht door de superbemanning, Tijs en Cornelie! Heerlijke hapjes halen ze bij de lekkerste plekjes of maken het zelf. Een mooie ervaringen dus een absolute aanrader!
Varen met Tjalk Nero is een fantastische ervaring. Het is een prachtige authentieke Tjalk die met veel liefde tot in de puntjes is opgeknapt door de Schipper zelf. Schipper Tijs en gastvrouw Cornelie zorgen fantastisch voor hun gasten. Een heerlijke ontspannen sfeer aan boord en vele mogelijkheden tot uitstapjes, hapjes enz. Ze denken graag met je mee.
Ons bedrijfsuitje met Tjalk Nero was in een woord geweldig! De persoonlijk aandacht van de lieve eigenaar en eigenares is iets dat je niet vaak meer tegenkomt in deze jachtige commerciële tijden. De tocht was prachtig, het eten en drinken echt heerlijk. Onvergetelijke dag, wij boeken snel een 2e keer!!
We hebben genoten van de Tjalk Nero, van de zon en van het goede en gezellige schippers gezelschap Cornelie en Tijs. Het prachtige schip, de heerlijk verzorgde Cava, zorgden voor vele mooie verrassingen en zo konden we Moes in het zonnetje zetten. De dag liep op rolletjes, dat kan je wel overlaten aan Cornelie. Tijs weet veel leuke anekdotes en mooie geschiedenis te vertellen over alles op de Vecht. De koppeling met partners is top; varen en vergaderen, of varen en lunchen of beide. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Dank voor deze wederom mooie en waardevolle dag!
Fantastische ervaring: een tocht in Tjalk Nero. De Vecht is er zoveel leuker op geworden, nu Tijs + bemanning met deze prachtboot rondvaart!
De gezelligheid op de Nero met de crew Tijs en Cornelie moet je gewoon ervaren!!!! De belevenis op de Nero zijn in recensies niet te beschrijven.
De tjalk Nero, staat synoniem voor varen over de Vecht in een supermooie Tjalk, met fijne kapitein. Een unieke ervaring die u moet beleven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid