facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TIZFotografie

TIZFotografie

Info

Mooi Puur ongedwongen fotografie.
Fotoshoots privé en zakelijk met een ongedwongen karakter.
Gefotografeerd worden door TIZFotografie is ontspannen.
Met mijn oog voor detail fotografeer ik volgens het motto:
"open your eyes and see the beauty".

Geschiedenis

Wat leuk dat je op mijn pagina komt kijken!
Kijk vooral rond en mocht je verdere informatie willen, stuur mij een bericht. Dan neem ik snel contact met je op.

Fotoshoots prive en zakelijke verzorg ik in mijn eigen daglicht studio te Zwaag of op locatie in de regio Noord- Holland. Naast de shoots lever ik ook beeldmateriaal voor artikelen in bladen of social media. In mijn vrije tijd blijf ik fotograferen. Inspiratie haal ik overal vandaan zoals uit de natuur.

Veel mensen vinden het niet fijn om voor een camera te staan. Bij TIZFotografie fotograferen we op ons gemak en laat ik je zien hoe mooi je bent! Kijk je mee?



"Branding and Business FotografiePersoonlijke PortrettenLaat je zien!Wil jij meer klanten aantrekken? Laat dan zien wie je bent en waar je voor staat met krachtige beelden. Vraag vrijblijvend jouw kennismakingsgesprek aan en ik vertel je hoe we dat bereiken.Fotograaf - Noord-Holland - WestFriesland - Purmerend - Hoorn - Enkhuizen - Medemblik - Heerhugowaard - Alkmaar."
Adres: Dijkgraaf, 1689WH Zwaag
Telefoonnummer: 0621624702
Stad: Zwaag
Route: Dijkgraaf
Postcode: 1689WH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tamara Mollers Fotografie Tamara Mollers Fotografie 597 meter Fotograferen doe ik met passie en op gevoel. Voor meer informatie stuurt u dan een ...
Studio Taart Studio Taart 1 km Wij zijn heel blij met hoe de foto's zijn geworden. Ons dochtertje vond de camera hee...
Madelon Dielen Fotografie Madelon Dielen Fotografie 2 km Prima workshops / cursussen!
Fotostudio Zevenhuis Fotostudio Zevenhuis 2 km Fotostudio voor verhuur aan (hobby) fotografen
Natascha Grippeling by Tosca Foto's Natascha Grippeling by Tosca Foto's 2 km Spontaan maar niet bang voor een pose? Niets forceren maar wel gefocust. Een professi...
Nazeli Fotografie Nazeli Fotografie 3 km Heel geduldig en professioneel. Voor de newborn shoot ben je hier zeker goed terecht....
Newborn Fotografie Hoorn Newborn Fotografie Hoorn 3 km Www.zomooifotografie.nl
Recensies
Ik kende Ilona al even en toen ik nieuwe foto’s nodig had voor mijn bedrijf, wist ik gelijk wie ik een berichtje moest sturen. Ik boekte bij TIZ fotografie een Personal Branding Shoot. De voorbereidingen, het meedenken, het uitzoeken van de locaties.. Ilona had alles tot in de puntjes verzorgd en uitgezocht. Uiteindelijk een locatie geboekt in Amsterdam waar we samen naar toe reden. Alles klaargezet en klaar om te shooten. Het was een heel ontspannen shoot waarbij veel gelachen werd. Het voelde helemaal niet ongemakkelijk. De fotoshoot vloog voorbij. Binnen no-time kon ik een keuze maken uit de foto’s en kreeg ik niet lang erna de definitieve foto’s toegestuurd. Ik ben enorm blij met het resultaat! Ilona is echt een kundige, enthousiaste en warme fotografe die ik aan iedereen aanbeveel.
Ik raad een Personal Branding shoot door Ilona zeker aan. Ze heeft de basis perfect op orde waardoor ik tijdens de voorbereidingen al echt vertrouwen had dat het eindresultaat mijn bedrijf gaat versterken. Zo fijn! Het hele traject, van idee tot foto’s, was een feestje met Ilona. Ik voelde me echt ontzorgd, gezien en geïnspireerd. En wat een prachtig eindresultaat. Nu kan ik straks, net als mijn klanten, ook met minder moeite meer kan doen. Met meer focus mijn klanten kan begeleiden, met nog meer energie mijn masterclasses kan geven en de inhoud van mijn programma’s op een nog hoger niveau kan tillen. Dankjewel Ilona, voor jouw bijdrage aan mijn fundament.
Ik heb een personal branding shoot gedaan en heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ilona is erg professioneel en betrokken en weet goed de vertaalslag te maken van mijn bedrijf in beelden. Er vind een uitgebreide voorbereiding plaats, ruim vooraf aan de shoot, De shoot was ook erg ontspannen en we hebben ook erg gelachen, wat voor mij heel fijn was, want een fotoshoot is voor mij en veel anderen denk ik, buiten mijn comfort zone, maar Ilona stelt je echt op je gemak. De beelden zijn echt prachtig!!
Ilona, ik ben trots op de foto,s die jij van mij hebt gemaakt. Absoluut een toegevoegde waarde voor mijn website en social media. Dank je wel voor de gezellige, open en spontane samenwerking.
Een geslaagde shoot bij TIZFotografie gehad binnen en buiten en ik ben zeer tevreden over het resultaat. De foto's kan ik goed gebruiken voor Social Media en mijn nieuwe website. Bedankt Ilona!
Ilona is zeer professioneel. Ze zorgt ervoor dat je mooi, zoals je zelf bent, op de foto komt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid