facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tirza Teule Identity Design

Info

Sterk in ontwerp van visuele identiteiten en de ontwikkeling van aansprekende uitingen. Ook als team met andere specialisten. Online én offline.

Geschiedenis

De identiteit van een organisatie of merk komt pas echt tot z’n recht met een krachtige uitstraling. In een perfecte balans tussen vorm, kleur, beeld en tekst. En die elementen moeten elkaar versterken – in elke uiting, iedere keer weer. Zodat één oogopslag voldoende is om herkend te worden.

Dat is wat ik doe: een gezicht geven aan die identiteit. Samen met mijn klanten ga ik op zoek naar de essentie van hun merk of organisatie en vertaal die naar een unieke visuele presentatie. Creatieve oplossingen met oog voor detail en gevoel voor onderscheid. Professioneel, gedreven en fantasierijk: al vijfentwintig jaar.

Ik deel mijn werkplek in het historische Pakhuis Dekker met andere gepassioneerde professionals op aanverwante gebieden. Naast mijn vaste netwerk heb ik daarom een aantal disciplines direct onder handbereik, zoals concept- en strategieontwikkeling, illustratie, animatie, fotografie en webdesign. Altijd een totaaloplossing in huis.



"Sterk in ontwerp van visuele identiteiten en de ontwikkeling van aansprekende uitingen. Ook als team met andere specialisten. Online én offline."

"Sterk in ontwerp van visuele identiteiten en de ontwikkeling van aansprekende uitingen. Ook als team met andere specialisten. Online én offline."
Adres: Holleweg 100, 1851 KK Heiloo
Telefoonnummer: 0651562948
Stad: Heiloo
Route: Holleweg 100
Postcode: 1851 KK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Startup Websites Startup Websites 755 meter Goedkope en klantbindende websites snel online, zodat u bezig kan zijn met ondernemen...
Menk Design Menk Design 860 meter Ik ben Robbert Morsch-Kraakman. Als grafisch vormgever ontwerp ik al ruim 10 jaar voo...
Business Beelden Business Beelden 883 meter Business beelden helpt je verder. Wij zorgen voor een goede uitstraling van jou en je...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid