facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tiptopstudent Bijbanen

Tiptopstudent Bijbanen

Info

Zoek jij een flexibele, goedbetaalde bijbaan waarbij rekening wordt gehouden met je lesrooster? Meld je dan gratis aan bij www.tiptopstudent.nl.

Geschiedenis

Ben jij die zelfverzekerde en zelfstandig werkende student met verantwoordelijkheidsgevoel, dan regelt TipTopStudent ook voor jou een goedbetaalde flexibele bijbaan. Vind je het bovendien prettig om iets voor een ander te kunnen doen, ben je jong, gedreven en gemotiveerd, meld je dan GRATIS aan via de URL www.gebruikers.tiptopstudent.nl,klik op 'meld je aan', laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op. De bijbaan die we voor je zoeken past altijd binnen jouw lesrooster, zodat je naast je studiefinanciering iedere maand een extra zakcentje kunt bijverdienen.



"TipTopStudent bemiddelt tussen particulieren die hulp nodig hebben en studenten die een flexibele en goedbetaalde bijbaan zoeken. De hulpvraag is divers en varieert van tuinonderhoud en schoonmaak tot chauffeursdiensten en huiswerkondersteuning."
Adres: Putterstraat 62, 5256 AP Heusden, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0614826000
Stad: Heusden
Route: Putterstraat 62
Postcode: 5256 AP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Candlelightshopping Heusden vesting Candlelightshopping Heusden vesting 219 meter X-Mas by Candlelight in Heusden-Vesting! 2018 Gratis vrijdag 14 dec. 14-22 uur +zate...
Recensies
Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken als student. Je krijgt vele opties om ergens te gaan poetsen/werken. En je mag zelf kiezen waar je wilt gaan werken. Verder verdient het goed en heb je een leuke contactpersoon die je altijd kan bereiken met vragen of wanneer je nog meer werkadressen wilt.
Prettig bedrijf om mee te werken. Wanneer je werk zoekt zal er vrij snel iets worden aangeboden en kun je snel aan de slag. De kennismaking met klanten verloopt prettig door de persoonlijke betrokkenheid van Yolanda
Ideaal voor bij een studie! Je kunt je eigen werktijden indelen en je bent niet gebonden aan een enkele klus. Ikzelf werk voor dit bureau al een jaar met verschillende klussen, van bijles tot tuinieren. Dus voor afwisselend werk naast je studie is dit de ideale plek.
Ik heb NOOIT meer iets van dit bedrijf gehoord. N kleine moeite om even te melden dat t niet kan door gaan.
Hele goede matches en leuke bijbanen! De service is kwalitatief, zeker een aanrader!
Erg goede begeleiding van Yolanda voor het matchen van twee partijen.
TipTop staat voor top-service. Fijne mensen die doen wat ze beloven.
Fijne werkplek, goede matches, veel vrijheid!
Het is een fijne organisatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid