facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tipi-camping 't Uilenest

Tipi-camping 't Uilenest

Info

Sfeervol overnachten in de Brabantse natuur...

Vanaf juli 2013 is het mogelijk om een overnachting te reserveren in een karakteristieke Tipi-tent.

Geschiedenis

Sfeervol overnachten in de Brabantse natuur...


Vanaf juli 2013 is het mogelijk om een overnachting te reserveren in een karakteristieke Tipi-tent.

De tenten zijn opgesteld in een klein kampement met in het midden een grote vuurplek waar tevens op gekookt kan worden.


Het kampement bestaat uit 3 Tipi-tenten en deze zijn geheel voorzien van veldbedden, stroom en sfeervolle Led verlichting, de grote tent heeft een vuurschaal waar tevens op gekookt kan worden in de tent.


Verder is deze grote tent voorzien van de volgende zaken:

- Koelkast met vriesvak

- Keukenmeubel met RVS blad

- Koffiezetapparaat

- Gas kookplaat

- Diverse Potten & Pannen

- Diverse keukengerei

- Serviesgoed, bestek, glaswerk, schalen
alles voor 20 personen.


Als gast kunt u gebruik maken van het sanitairgebouw bij het activiteitenterrein.

Hier zijn 2 toiletten / urinoirs / 2 grote wasbakken met spiegels en 1 douche aanwezig.
(het douchen werkt met muntjes en kost € 2,00 per keer)


De Tipi-camping is ideaal voor kleinere vriendengroepen en families maar ook geschikt als leuke locatie voor familiedagen / barbecues en andere kleine aangelegenheden.


Kom gerust eens langs en laat u verassen door de rustieke uitstraling van deze tenten.


(open van april t/m september)

Adres: Gijzenrooi 7, 5661 PA Geldrop
Telefoonnummer: 06-55858822
Stad: Geldrop
Route: Gijzenrooi 7
Postcode: 5661 PA



op zoek naar gerelateerd: Uilennest Geldrop, Bosuil Geldrop, Paintball geldrop, Camping Geldrop, Tipi tent geldrop, Roofvogelboerderij het uilennest, Uilennest, Den Haag, Tipi huren Brabant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vacustep Studio Geldrop Vacustep Studio Geldrop 2 km Ik heb vorige week een proefles gehad. Ik werd heel gastvrij ontvangen. Alles werd he...
Yoga Laan 7 Yoga Laan 7 2 km hallo goed ik wil mijn ervaring in dit centrum vertellen. de behandeling van het pers...
KamadoJoe KamadoJoe 2 km KamadoJoe , de keramische grill met ontelbare mogelijkheden, grillen, stoven, bakken,...
Motormeidenrijden Motormeidenrijden 3 km Motorrijden is echt iets voor meiden! Voel je jezelf niet helemaal vertrouwd....volg ...
Jongerenwerk Geldrop-Mierlo Jongerenwerk Geldrop-Mierlo 3 km The Lounge is het jongerencentrum van Geldrop. Jongeren kunnen hier meedoen aan activ...
Leef Geldrop-Mierlo Leef Geldrop-Mierlo 15 km Top team! Voor iedere doelgroep worden er leuke activiteiten georganiseerd en ze staa...
Recensies
In één woord: fantastisch. Afgelopen weekend hebben we onze bruiloft gevierd op deze geweldige plek. En samen met onze bijna 200 gasten hebben we de dag en avond van ons leven gehad. Het gigantische terrein hebben we gebruikt voor de ceremonie, een camping en parkeerterrein, diverse festivaleetkraampjes en dansvloer tijdens de live band. Binnen is 's avonds heerlijk gedanst bij de DJ's, opgevrolijkt door de aanwezige discoverlichting. Bij de speeches kwam de beamer en het scherm goed van pas. En de slaapzalen boven zijn ook goed gebruikt. De eigenaar geeft je als bezoeker alle vertrouwen in het gebruik van de plek. Het is dus gewoon een kwestie van goed fatsoen en respect voor medemens en natuur om er de tijd van je leven te hebben. Van het opruimen moet je ook gewoon een klein feestje maken. Van onze gasten kregen we niets dan complimenten over 't Uilenest, dus mochten we nog een keer gaan trouwen dan zeker weer daar ; Verder nog dikke complimenten voor de goede zorgen van los bij te boeken huiscateraar HM Catering, vlekkeloos 200 man van drank en eten voorzien!
Afgelopen weekend zijn wij verbleven in kampeerboerderij ‘t Uilenest. De accommodatie was ontzettend schoon. Ook was het binnen niet koud bij aankomst of tijdens het verblijf. De eetzaal was voorzien van veel feestlampen en een goed audiosysteem, ideaal voor feesten met een grote groep. Ook de bedden waren erg prettig. Er was tafelvoetbal en airhockey aanwezig waar we blij gebruik van gemaakt hebben. Wij hebben een diner gehouden wat goed te doen was in de keuken. De keuken is voorzien van veel keukengerei, pannen, pitten en een oven. Ideaal om te verblijven met een grote groep! De locatie is ook in de buurt van bushalte Aragon en station Geldrop, met de auto ben je er dan binnen 5-9 min. De locatie is wel afgelegen van de buren waardoor je geen geluidsoverlast kan veroorzaken. Wij hebben genoten, dankuwel!
Een ontzettend vriendelijke en meedenkende eigenaar. De locatie heeft een mooie ligging, midden in de de bossen van Geldrop en makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Daarnaast wordt de locatie gezellig aangekleed en er wordt goed voor je gezorgd. De BBQ was erg luxe, uitgebreid en inclusief privé kok! Een dikke aanrader!
Erg fijne locatie, Rudi was zeer behulpzaam en er is veel mogelijk. Activiteiten en begeleiding waren super! Ook de catering was goed geregeld. Aanrader! Wij komen volgend jaar weer terug.
Wij hebben met een groep van 18 man een top weekend gehad bij Kampeerboerderij ‘T Uilenest! Het aanbod op veel diverse originele activiteiten is groot. Leuk voor alle leeftijden. Geheel verzorgde BBQ-, fietsen- en kampvuur verhuur is ook allemaal mogelijk! De service is goed en de communicatie met de eigenaar verliep soepel. Zeker een aanrader!
Ik was hier ivm een reünie en heb dus zelf niet de kamers gezien en ook niets te doen gehad met de service van de Kampeerboerderij. Wat ik wel heb gezien en gebruik gemaakt was van het terrein buiten, de entree hal en de zaal met keuken en natuurlijk de toiletten. Al met al een aanrader voor kleine maar zeker ook grote groepen tot max 100 mensen, niet om te overnachten want geloof niet dat er zoveel slaapplaatsen zijn. Wij hebben ons in ieder geval daar zeer goed vermaakt en ik denk dat andere gebruikers dit ook zullen doen, voor kort of langverblijf is er in de omgeving genoeg te doen en te zien plus Geldrop/Heeze/Eindhoven liggen op fiets afstand.
Laatst een heerlijk familiefeest gehad hier. Lekker buiten met een grote eigen ruimte, BBQ, kampvuur. En vooraf ook spellen en speurtocht gedaan. Erg gezellig, met heel vriendelijk personeel. Een aanrader!
Enorm genoten van een familieweekend op deze fantastische locatie. Mooi groot gazon waar onze kinderen heerlijk konden spelen. Het tentendorp was van alle gemakken voorzien en in de ruime, gezamenlijke tent, de kleine Bizon konden we 18 pers. tijdens de regenbui gezellig bij elkaar zetten. Als we vragen hadden of nog iets nodig, was Rudi de eigenaar vlot bereikbaar. Zeker een aanrader voor familie weekenden!
Erg leuke accommodatie voor groot en klein.. We wilden voor een groep 8 een alternatief schoolkamp reserveren. En dat is super goed bevallen, mede dankzij het meedenken van Rudi de eigenaar Een mooi terrein met een groot grasveld en speeltuin .En daar omheen een hek, ook fijn De accommodatie zelf was ook prima... Basic maar alles wat je nodig hebt is aanwezig, incl. Disco lampen en muziek installatie voor een bonte avond. Wij hadden mooi weer dus zijn veel buiten geweest maar de overkapte aangesloten schuur is ook ideaal om spelletjes etc te doen met slecht weer. Meteen naast het verblijf ligt het outdoor terrein waar we ook een GPS tocht, en dropping geregeld hadden en gepaintballt hebben. Omdat het terrein verder leeg stond mochten we het ook gebruiken om onze eigen spellen te doen.. heel fijn. Al met al een super geslaagd weekend met Brabantse gast vrijheid. Dank je wel Rudi..Zeker een aanrader.
April 2022: teruggekomen voor de 2e keer. Wederom alles fantastisch geregeld. Eigenaar Rudi was wederom fantastisch in het organiseren. Enorm tevreden over de prachtige locatie en alle mogelijkheden. Op naar een 3e keer!! September 2021: Met een groep van 12 man is deze plek alleen maar van harte aan te raden. We zaten in het tipi dorp waar letterlijk alles voor handen was. Prachtige accomodatie, veel te doen en super personeel. Bij twijfel zeker doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid