facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tip Top Vloeren

Info

Uw specialist in het adviseren en leggen van houten vloeren, PVC, parket, laminaat en kurk

Adres: Industrieweg 4a, 1785 AG Den Helder
Telefoonnummer: 0223-668878
Stad: Den Helder
Route: Industrieweg 4a
Postcode: 1785 AG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gouwenberg Wonen Gouwenberg Wonen 122 meter Mooie producten en super service. Na 4 jaar een kapot onderdeel van een gordijn. Zond...
Tom's stoffering Tom's stoffering 2 km Woning-/project stoffeerder. Gespecialiseerd in: Laminaat vloeren, houten vloeren, P...
Recensies
Heel goed advies gekregen. Zeer klantvriendelijk. Onze vloer is prachtig geworden!
Prachtige PVC vloer in visgraat vakkundig gelegd door de mensen van Tip Top vloeren. Alles keurig afgewerkt met mooie plinten. Aardig personeel en zeer klantvriendelijk. We zijn er reuze blij mee. En dat alles voor een betaalbare prijs.Van harte aanbevolen!!
Ongelofelijke goede service. Had een vloer besteld. Deze werd heel snel gratis door TipTop geleverd en daarna gelegd. Het ziet er perfect uit dankzij een topper van een vloerenlegger. Al het personeel was super vriendelijk, komen afspraken na en ik ben van alles op de hoogte gehouden. Echt een aanrader! Bedankt!
Had wegens omstandigheden met spoed een vloer nodig, en ben hier fantastisch geholpen aan een kwaliteitsvloer. Uitstekende service en heel klantvriendelijk.
Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf, ze hebben bij ons een cv vloer gelegd, 2 jaar terug, zeer vakkundig en netjes gedaan overigens. Henk heeft ons zeer goed begeleid en geadviseerd in deze. Een goede service en alles tiptop in orde gemaakt volgens afspraak. Na dat de vloer was gelegd. Waren er nog wat rest punten die later zouden worden opgepakt na de verbouwing i.v.m. nieuwe schuifpui en na het vervangen van de oude radiator in de woonkamer op de vloer. De vloer is nu helemaal egaal. Service is top, ze komen hun gemaakte afspraken na en dat maakt hen een betrouwbaar bedrijf zelfs na 2 jaar. Kan tiptop vloeren zeer aan bevelen bij de mensen. Vakmanschap staat hoog in het vaandel...Top bedrijf . Fam Schouten.
Wij zijn ontzettend tevreden over Tip Top vloeren. Ze doen echt wat ze beloven. Onze slordige vloer met twee kleuren is weer als nieuw na schuren en lakken. Ook de communicatie verliep vlot en heel plezierig. Een hele dikke pluim!
Top zaak, goede service genoeg keuze in de zaak en anders wordt het besteld. Gaan ook zeker met de trend van deze tijd mee. Wij zijn zeer tevreden en goed geholpen
Uitstekende service, scherpe prijzen. Ons hele huis laten voorzien van pvc en laminaat. Zeer tevreden!
Wij zijn erg tevreden over het advies dat we kregen over onze vloer keus. Ook de levering en het leggen van de vloer ging vlot en volgens planning.
Wij bevelen TipTop Vloeren aan!! Voor ons geen ander meer. De service is Top en persoonlijk. Wij hebben er voor gekozen om de vloer te laten leggen door TipTop en hebben er geen moment spijt van gekregen. Tijdens het leggen wordt er meegedacht en goed overlegd voor een mooi eindresultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid