facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tip Appelscha

Tip Appelscha

Info

Op de Boerestreek, het hart van recreatief Appelscha, zorgt een opvallende kiosk ervoor dat het u niet aan informatie over deze streek hoeft te ontbreken.

Geschiedenis

Op de Boerestreek, het hart van recreatief Appelscha, zorgt een opvallende kiosk ervoor dat het u niet aan informatie over deze streek hoeft te ontbreken. Daar zijn de bezoekers zeer te spreken over de gastvrije vrijwilligers, die veel meer weten dan deze website kan vertellen. Niet alleen over Appelscha zelf maar ook over de wijde omgeving ervan.
Kijk naar de overvolle agenda waaruit blijkt dat niemand zich hoeft te vervelen in deze streek. Het is de moeite waard om ook deze website intensief te bekijken, zodat u een gerichte keuze kunt maken uit de vele attracties en activiteiten Daarnaast is er natuurlijk de bekende afwisselende natuur rond Appelscha en Oosterwolde, die doet denken aan Drenthe. Met het aangrenzende Drents Friese Wold is dat natuurlijk niet zo gek, het heeft niet voor niets die naam. Oldeberkoop en Donkerbroek laten daarentegen karakteristieke Friese plaatsen zien. Afijn, kijk rustig rond op deze digitale wegwijzer, straks ziet u het dan allemaal in het echt, daar zijn wij van overtuigd.

Tot ziens in Zuidoost Friesland!



"Welkom bij TIP Appelscha, de grensregio Zuidoost Friesland Noordwest DrentheRegio Appelscha is het gebied op de grens van Drenthe en Friesland en omvat voornamelijk Gemeente Ooststellingwerf. Velen zullen deze regio herkennen van haar natuur en mooie omgeving of toch die herinnering aan het schoolreisje naar Appelscha. Tot vandaag de dag is het regio Appelscha nog steeds een fantastische regio vanwege de combinatie van natuur en actief vermaak. Mooie wandel- en fietsroutes leiden u door de schitterende natuur, waarbij Appelscha een prima startlocatie is.U bent van harte welkom!"
Adres: Boerestreek 23, 8426 BN Appelscha
Telefoonnummer: 0516431760
Stad: Appelscha
Route: Boerestreek 23
Postcode: 8426 BN



op zoek naar gerelateerd: VVV Appelscha openingstijden, Overnachten Appelscha, Openingstijden TIP Appelscha, Valouwe 6 Appelscha, Vvvappelscha, Appelscha tips, Funda Appelscha, Schapendrift 12 Appelscha
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Attractiepark Duinenzathe Attractiepark Duinenzathe 644 meter mooi park voor jong en oud. ge kunt ok in een wagenke rije!
Hervormde kerk (Appelscha) Hervormde kerk (Appelscha) 968 meter Top koffie en gezelligheid voor een ieder!
Efkes Buorkje Efkes Buorkje 2 km Brocante en bloemworkshops
Trefkerk Trefkerk 2 km Vriendelijke ontvangst. Inclusief rondleiding en geschiedenis van deze kerk. Als vlee...
Recensies
Prima start voor een wandelroute en fietsroute door een bosrijk gebied.
Supergoed te woord gestaan en voorzien van informatie van de omgeving .
Vriendelijk en kundig personeel, kunnen mensen goed adviseren. Ook leuke cadeautjes te koop.
Ziet er goed uit ,met veel informatie middelen
Heele lieve dames die nog het middag uur als lunchtijd waarderen door zaak dicht te gooien. Leuke tent voor allerlei en behulpzame dames.
Vriendelijke mensen hebben mij goed geholpen
Klein VVV'tje met ontzettend lief en behulpzaam personeel. We hebben zeer bruikbare tips gekregen om de omgeving te ontdekken.
Ze weten gelijk wat ik wil door vriendelijk goed vragen. Ik voelde me zeer op mijn gemak.
Vriendelijke medewerkers. En erg behulpzaam
Mooi omgeving om te wandelen en te fietsen. Veel goede berharde paden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid