facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TING studiecoaching

TING studiecoaching

Info

Huiswerkcoaching voor VMBO, HAVO, Atheneum, Gymnasium, MBO. Betere schoolprestaties door in je eigen kracht te staan. ‘Word je eigen leider’ noemen we dat.

Geschiedenis

Welkom bij TING Studiecoaching. TING biedt jou én je ouders uitkomst. Voor jou omdat je bij ons (beter) leert leren en plannen en jij straks altijd je huiswerk op tijd en goed af hebt. Voor je ouders omdat ze niet meer met jou in discussie hoeven over het huiswerk en blij zijn dat je vooruit gaat. Als extraatje krijg je van ons de 'routekaart' voor jouw weg naar een succesvolle toekomst.
Gedreven, betrokken én vernieuwend. Dat is TING!

Adres: Langshout 6, 3991 PK Houten Houten
Telefoonnummer: 030 2600969
Stad: Houten
Route: Langshout 6
Postcode: 3991 PK Houten



op zoek naar gerelateerd: Huiswerkbegeleiding leren leren, Huiswerkbegeleiding Wierden, TING planagenda, Huiswerkcoach
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OSG-Opleidingen OSG-Opleidingen 3 km Goede BHV dag gehad, fijne instructeur, duidelijk kort maar krachtig,
Recensies
Kids leren goed plannen en overzicht houden bij Ting. En daarbij: er wordt ook veel aandacht besteed aan reflectie en eigen verantwoordelijkheid nemen. Zeker ook bij de overgang naar de brugklas is het aanleren van een vaste structuur een heel fijn houvast voor al het nieuwe dat als op ze afkomt! En voor de ouders geeft het veel rust.
Goede coaching, kinderen krijgen eigen verantwoordelijkheid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid