facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tineke's Winkel

Tineke's Winkel

Info

Retro, glaswerk, serviesgoed van Villeroy & Boch, Petrus Regout enz.
Ook veel emaille keukengerei

Adres: Hoofdweg 156, 9104BK Damwoude
Telefoonnummer: 0623811926
Stad: Damwoude
Route: Hoofdweg 156
Postcode: 9104BK


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 21:00
Dinsdag: 19:00 - 21:00
Woensdag: 19:00 - 21:00
Donderdag: 19:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00

Recensies
Papito Lifestyle in Damwoude is een super leuke winkel, daar kom je echt niet met lege handen vandaan.....zoveel moois! Het prachtige servies van Pip, leuke kaarten, heel veel lieve cadeautjes en niet te vergeten de mooie kledingcollectie. Ben je eens in de buurt, ga zeker even langs bij deze super gezellige dames :-
Ben er kortgeleden voor het eerst geweest. Wat een leuke en gezellige winkel! Prachtige kleding en mooie woonaccessoires. Super leuke en aardige mensen waar je je meteen welkom voelt. Vijf * DIK VERDIEND!
Een mooie one size panty hier gekocht, de naad was los binnen een uur dus waarschijnlijk een fabrieks fout. Helaas wil de eigenaresse niet helpen ! Mij zie je hier niet meer terug.
Een tijdje terug juli 2020 een horloge gekocht in de vestiging Dokkum.. binnen een paar weken deed ie t niet meer en mocht in op kosten van Papito de batterij laten vernieuwen bij een juwelier nabij. Dit gedaan maar het resultaat binnen een paar dagen het zelfde. Het horloge een paar weken later ingeleverd bij Papito Damwoude en hebben ze, om mij goed van dienst te willen zijn, contact gehad met de leverancier en geprobeerd om het horloge alsnog lopend te krijgen! Lang verhaal kort; dit zal nog wel even op zich laten wachten. Maar nu de positieve inzet van Anneke!! Zij heeft steeds geprobeerd om dit goed te krijgen wat niet lukte. Nu heeft ze mij het geld keurig teruggeven incl. kosten batterij etc.. ik waardeer de inzet, de service maar ook de poging om dit voor mij alsnog goed te krijgen !! Een 10 voor de service. Anneke bedankt voor al je inzet en alsnog heel veel succes met Papito Groetjes, Peter
Super leuke winkel. Erg goed geholpen door de eigenaren die heel enthousiast zijn. Leuke kleding en sieraden maar ook mooi servies. Makkelijk te vinden, dichtbij parkeergelegenheid. Voor up to date openingstijden zie hun Facebook pagina!
Ik stelde een doodnormale vraag maar kreeg een onvriendelijke reactie terug van een van het winkelpersoneel. Net of je alles moet weten. Ik ben gelijk weg gegaan en mij zullen ze er niet meer zien!
Ik heb hier een winterjas gekocht! Echt super fijne stof ook! Een alleswinkeltjeen de mensen die er werken zijn ook super vriendelijk!!
Gezellige en mooie winkel! Met super personeel kom hier graag
Erg leuk winkeltje met fijne spulletjes. En prima personeel!
Nooit online of via pb iets bestellen bij deze winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid