facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tinca Tinca BoxingGym

Tinca Tinca BoxingGym
"Tinca-Tinca Boxing Gym is een in IJmuiden gevestigde kickboksvereniging waar je op verschillende niveaus diverse takken van de kickbokssport kunt beoefenen. Samen met zijn team van instructeurs staat oprichter Chris van Zeelt garant voor de kwaliteit en continuïteit van de vereniging.Visie:In onze visie staat de kickbokssport voor werken aan lichamelijke conditie, versterken van zelfvertrouwen, versterken van zelfbewustzijn en respectvol omgaan met ieder zowel binnen als buiten de ring.Wij zien sporters na verloop van tijd zowel lichamelijk als geestelijk sterker worden.Dat onze visie gewaardeerd wordt blijkt uit het grote aantal leden dat wekelijks deelneemt aan de trainingen, de sfeer en het sociale karakter van de club."
Adres: edisonstraat 14, 1972 RL Velsen
Telefoonnummer: 06-52007209
Stad: Velsen
Route: edisonstraat 14
Postcode: 1972 RL



op zoek naar gerelateerd: Gym Vogel, Boksen Haarlem, Gym IJmuiden, Kickboksen, ABC Kops
Recensies
Super leuke sport/boksschool. De eigenaar en trainers zijn super enthousiast en de lessen zijn zwaar op een leuke manier en variërend. Als je net als mij van je dikke pens af wilt zou ik zeker lid worden.
Ga per januari 2020 lid worden, maar heb er nu al zin in, trainen in mijn eigen superdorpje. De foto's zien er gezellig en sportief uit. Na 11 jaar IKMF tijd voor een andere visie en Tinca Tinca past perfect hierin.
Vriendelijke en informele sfeer. Goede en intensieve trainingen voor jong en oud.
Een hoop humor en gezelligheid... En daarnaast nog goed voor je lijf ook..
Super leuke sport school
Het was weer geweldig!
Topschool is het gewoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid