facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tin Sun Wok

Tin Sun Wok

Info

De officiële pagina van Tin Sun: Chinees-, Indisch- & Wok Specialiteitenrestaurant met afhaalservice in het Noord-Limburgse Horst.

Geschiedenis

Ons restaurant met afhaalcentrum is gevestigd in een schitterend historisch pand (anno 1901) wat vroeger dienst deed als postkantoor gelegen in het historisch centrum van de toeristische Noord-Limburgse plaats Horst. Met meer dan 200 gratis parkeerplaatsen pal achter het restaurant is het restaurant en afhaalcentrum zeer goed bereikbaar (rolstoelvriendelijk). Het sfeervolle restaurant is vanwege deze perfecte locatie ook perfect om met grotere groepen te kunnen genieten van de Aziatische keuken. Aan onze kleine gasten is ook gedacht: in de kinderhoek kan naar hartenlust met het aanwezige speelgoed worden gespeeld, terwijl u kunt genieten van een welverdiend avondje (of middagje) uit.



"Wok en afhaalcentrum. Maandagen gesloten, behalve als deze op feestdagen vallen!Alle feestdagen open van 12.30 tot 22.00 het hele jaar door.Volg ons voor actuele aanbiedingen en nieuwtjes:FACEBOOK: @tinsunwokINSTAGRAM: @tinsunwok"

"Wok en afhaalcentrum. Maandagen gesloten, behalve als deze op feestdagen vallen!Alle feestdagen open van 12.30 tot 22.00 het hele jaar door.Volg ons voor actuele aanbiedingen en nieuwtjes:FACEBOOK: @tinsunwokINSTAGRAM: @tinsunwok"
Adres: Veemarkt 3, 5961 ER Horst
Telefoonnummer: 077-3982356
ln.nusnit@ofni
Stad: Horst
Route: Veemarkt 3
Postcode: 5961 ER


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 12:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: tin sun horst openingstijden, tin sun horst wowdeal, tin sun horst recensies, tin sun horst prijzen, tin sun horst social deal, wowdeal tin sun, tin sun social deal, wok horst
Recensies
Gisteren ben ik hier geweest met mijn gezin en we hebben allemaal flinke buikpijn vandaag. Tin Sun is niet meer zoals het was. Het is niet meer moslimvriendelijk qua halal eten. Varkensvlees en vis worden op dezelfde kookplaat gebakken met dezelfde spatels. Voordat je gerecht gewokt wordt, wordt het in hetzelfde water gekookt als andere gerechten ook met varkensvlees. Bij het reserveren is er gezegd dat we een mooi prijsje zouden krijgen omdat de social deal gesloten was, nou hebben gewoon de volle prijzen betaald met 50 cent korting. Het personeel is verder nog steeds vriendelijk. Met name de jongedame ik denk manager, zij is de enige reden dat ik terug bleef komen. Ze is zo klantvriendelijk en wil altijd helpen. De extra ster is alleen voor haar. Heel jammer dit en we hebben besloten om nooit meer hier te eten.
Gister hier wezen eten, een grote Drama! Het eten was taai, bepaalde dingen die niet op vooraad waren. Tevens vraag je aan de chef bij de wok of hij verse vis wilt halen, dit heeft hij gedaan hij ging zelfs verse vis voor mij snijden! Complimenten aan deze kok. Word hij op een gegeven moment afgesnauwd waarom hij dit had gedaan etc. Totaal onvriendelijk, neem dan je personeel appart ipv dit te zeggen waneer er mensen bij de wok staan. De Jonge Dame was erg onvriendelijk en strijd alles af als je iets zegt betreft het eten, hele discussies worden aangegaan als je iets vraagt, of iets aangeeft. Iniedergeval genoeg redenen om hier niet meer terug te komen, hoe ze met personeel om gaan, en kwa vriendelijkheid naar de gast.
Vandaag al you can eat gereserveerd. Dit was om 18 uur. Toen we aankwamen ging het pas om half 7 open. Een half uur te laat dus. Ik wilde vis, maar toen ik dit pakte was de vis droog en niet te eten. Daarna gekeken of het aangevuld werd. Dat gebeurde dus niet en de vis bleek van de zondag nog te zijn ipv dinsdag dus vers. Toen van het Chinees geprobeerd, maar hier zaten gewoon harde droge stukken in. Hier ga ik dus nooit meer naartoe, ook niet meer afhalen. Mede ook omdat wij afgeblaft werden, omdat wij het eten niet goed vonden door het management. De reactie hieronder van Tin Sun is slecht, omdat mijn vrouw de dag erna ziek was van het eten en zij zeggen dat wij alles omdraaien, maar dat doen zij.
Erg oud! Prijs was erg voordelig, maar dat was ergens ook wel te zien/ te merken oa koffie senseo, 1 wok lange rijen en een bakplaat van 1 meter breed... Verder was het eten prima en lekker!Eten: 4/5
Waardeloze toko!!!!!! Dinsdag om 18:00 gereserveerd, de bediening was chagrijnig. Zeer slecht het buffet ging pas om 18:30 open. Ik was erbij toen de deksel voor de wok eraf gingen. De kip, vis etc. lag er nog in van de zondag ervoor. Niets was er vers. Degene die aan het wokken was gevraagd om verse vis. Ging meteen de keuken in om voor dit te zorgen chapeu. Kreeg die jongen toch een grote mond van de manager, niet normaal meer. Ze weten zelfs hoe ze om moeten gaan met slagroom. Meld je dit dan worden er alleen maar smoesjes verzonnen. Dit nooit meer!!!!! De reactie van Tin Sun zegt alles, hoe ze iets omgaan. By the way, de koks waren super, alleen jij niet.
Boze kok omdat ik niet begreep wat hij bedoelde, bij de bediening kon er geen lach af, het eten was matig, de sfeer en het personeel deed me denken aan een crematorium. Een keer en nooit meer.Eten: 2/5
Heerlijk gegeten en genoeg om uit te kiezen met een goede kwaliteit. Je moet misschien iets langer wachten bij de wok en bakplaat maar dat geeft rust en geen gevoel van een vreetschuur.Eten: 4/5
Lekker eten.. Goede parkeerruimte.. Dichtbij de centrum.. Kinderen kunnen zich vermaken.. Wc is ook netjes .. Eens wel meegemaakt dat de kok mij verkeerde vlees gaf..
Adverteren met all you can eat wok, maar aan het pand hangt gewoon Chinees restaurant wat dus ook zo is. Totaal geen all you can eat wok. Daarbij is het eten vies, koud, taaie frietjes en zeer weinig keus. Eigenlijk inderdaad zoals bij de Chinees. Voor ons de eerste en de laatse keer hier. En idd hebben ze gevraagd of het gesmaakt heeft na de soep het voorafje en de soep was lekker ja. Daarna zijn we naar het buffetje gegaan en is er niks meer gevraagd. Op de 2de vlag staat alleen chinese tekst maar verder niks. Als ik meerdere recensies lees zijn wij niet de enige die hier zo over denken!
Lekker eten en drinken voor een goede prijs. Lifehack: Alles wat je tekort komt denk aan gerechtjes bij het lopend buffet en sushi kan je bij de serveersters vragen en wordt er een nieuwe portie naar je tafel gebracht. Zelfs gerechten die ze niet erbij hebben kan je vragen of de keuken het kan maken. Super!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid