facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Timmers Projecten & Service

Timmers Projecten & Service

Info

Timmers Projecten & Service is expert in het leggen van betrouwbare en duurzame verbindingen.

Geschiedenis

Timmers Projecten & Service is een expert op het gebied van elektrotechnische installaties. We adviseren je graag over elektrotechniek in de breedste zin van het woord. We ontwerpen, realiseren en onderhouden je installatie.

Adres: Industrielaan 5, 5405 AA Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413264033
Stad: Uden
Route: Industrielaan 5
Postcode: 5405 AA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Boxtel Volkel Elektro & Kunststof Van Boxtel Volkel Elektro & Kunststof 1 km Je wordt altijd netjes geholpen , en voor in deze tijd ook met een nette prijs.
Recensies
Ik had interesse in één van de producten van Timmer IT Solutions. Prijs was op voorhand aangegeven, maar op het moment dat wij de deal wilde gaan sluiten kwam Sven eigenaar met een veel hoger bedrag dan voorheen aangegeven. Uit nieuws gierigheid vroeg ik hoe dat kon en Timmer IT Solutions gaf aan “staat in de beschrijving aangegeven” het gekke is dat daar niks staat aangegeven over prijzen. Erg misleidend en Sven kon dit niet beargumenteren, natuurlijk, van zelf sprekend ben ik geen zaken gaan doen met Timmer IT Solutions. Ik raad aan een ander alternatief te zoeken!
Meer dan het dubbele rekenen,en dan zeggen ruilen doen we niet,hoe klein kan je zijn? Wie het kleine niet eert is het grote niet weert.
Dit bedrijf heeft een naamsverandering ondergaan en heet nu Timmers Projecten & Service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid