facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Timmerholt 114

Timmerholt 114

Info

Deze mooie ruime 8-persoons vakantiewoning vlakbij het pittoreske Westerbork ligt direct aan het water en is een perfecte get-away van het drukke leven.

Geschiedenis

* Welkom bij Timmerholt 114 *

Deze mooie ruime 8 persoons vakantiewoning ligt direct aan het water. Beschikt over een luxe keuken, eigen sauna en biedt u zeer goed internet door een eigen Ziggo modem/router.
In de luxe keuken heeft u o.a. de beschikking over een vaatwasser, combi oven/magnetron, waterkoker, Senseo en filter koffiezetapparaat.
De begane grond heeft een tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer waarin ligbad, wastafel en toilet. In de benedenhal heeft u nog een apart toilet.
De woonkamer biedt u een flatscreen en een radio/cd speler.
Via de terrasdeur betreedt u het fraaie, ruime terras en heeft aldaar de beschikking over een tuinset, parasol en heerlijke steigerhouten loungeset.
De ruime berging is van buitenuit toegankelijk en hier heeft u het gebruik van een wasmachine.
Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers ( 3 x 2 boxsprings ) en een tweede badkamer met douche, wastafel en toilet.
De woning is op de verdieping voorzien van een eigen ruime sauna

Alle landhuizen op Timmerholt bieden u gratis draadloos internet.

Roken NIET toegestaan.
Huisdier NIET toegestaan.



"Vakantiepark midden in de fiets- en wandelprovincie van Nederland. Altijd een accommodatie welke bij u past !"
Adres: Gagelmaat 4-114, 9431KT Westerbork
Telefoonnummer: +31621295503
Stad: Westerbork
Route: Gagelmaat 4-114
Postcode: 9431KT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Casa en Venta Casa en Venta 2 km Aanbod van koop appartementen en villa's aan de Costa Blanca, Costa Calida en Costa d...
Recensies
Zeer rustig park..je hoort alleen vogels..Heerlijk om te vissen.Hoogtepunten van het hotelMooi uitzicht, Romantisch en Rustig
We hebben op dit park heerlijk genoten we zaten in huisje 140 mooi huisje goede vis plek we komen zeker terug
Om te vissen op witvis kun je hier beter niet komen vanwege de vele aalscholvers. 3 dagen met maïs gevist en nog geen 1 x beet gehad. Huisjes zijn leuk en comfortabel met alles erop en eraan.
Dit jaar alweer voor de 2de keer een heerlijke vakantie gehad. Het blijft een prachtig park en het zijn fijne huizen. Helaas was de visvangst nihil dit jaar. Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk.Kamers: 5/5
Wat een ontzettend slecht park. Als ze dat luxe noemen doen ze echt wat verkeerd. Oude verslete meubels..spekgladde stijger waarbij ook nog is gaten zitten of losse planken. Lampen aan tyrips . Vieze ramen. Etc Na gesprek met de receptie werd ik afgewimpeld onder het mom dat niet zo moet zeuren en ze niks konden doen En dat noemen ze dan ook nog geschikt voor mindervalide ..
Leuk park ook voor als je van vissen houdKamers: 5/5
Wat een leuke vakantie moest worden, ging na één goede nacht over in een verschrikkelijke stankoverlast vakantie! Meldingen worden blijkbaar niet serieus genomen? Aan de overkant van het park zijn ze bezig met nieuwbouw en blijkbaar pompen ze daar s'avonds water omhoog ivm de bouw zei iemand van het park. Met als resultaat dat de buitenlucht vergeven is van stank! Buiten zitten met het mooie weer kan gewoon niet, maar het ergste van alles is, dat het gewoon binnen in het huisje doordringt! Zelfs met alles potdicht! Gisteren wilden we van ellende al weg gaan, maar hoopten dat het eenmalig zou zijn, omdat we de eerste nacht geen last hadden. En we hoopten dat ze wat met de melding zouden doen. Niets van terug gehoord en helaas vanavond weer dezelfde stankoverlast! We hebben weer een melding gemaakt. Ook is het huisje nou niet bepaald schoon! Wij zijn helemaal klaar met dit park. Mijn broer is 50 geworden en deze week was voor zijn verjaardag, maar wat een leuke week moest worden is op dit park behoorlijk vergald!
Hadden huisje met een prachtige ligging, helaas was het water om ons huisje ondiep en smerig veel dode vissen gezien.. nu hadden wij extra geld betaald voor de schoonmaak kosten.. zodat we alles konden laten liggen en totaal geen rotzooi! Achteraf geen borg terug gekregen, mensen als je weggaat en je hebt extra betaald voor de schoonmaak maak alsjeblieft foto's dit zijn echt oplichters..!!!!
Een rustig en mooi gelegen kleiner vakantiepark in Westerbork.Locatie: 5/5
Prima park super visvakantie gehad ,alleen erg jammer dat ze pas kwamen voor onderhoud stenen trap richting het water. Me zoon zat met ze been . Trapje zeer gevaarlijk huisje num 187
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid