facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Timmerfabriek Schouten

Timmerfabriek Schouten

Info

Timmerfabriek Schouten is de specialist op het gebied van vervaardiging van ramen, deuren en kozijnen.

Geschiedenis

Timmerfabriek Schouten is in 1984 opgericht en is in ruim 30 jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardige partner. Wij zijn gestart met het idee dat klanten recht hebben op top kwaliteit, dit staat nog altijd bovenaan in onze prioriteitenlijst.

Onze medewerkers maken zich sterk voor de waarborging van de kwaliteit. Zij zijn kundig en volgen met grote regelmaat diverse cursussen om mee te gaan met de huidige technieken en ontwikkelingen. Doordat onze teamleden op elkaar zijn ingespeeld, de juiste vakkennis hebben en beschikken over talent kunnen zij ieder project tot een succes maken.

Ons specialisme bestaat uit de vervaardiging van afwijkende profileringen. Wij beschikken over de kennis en techniek die nodig is om aan deze groeiende vraag te voldoen. Zo zijn wij in staat creatieve oplossingen te bieden voor iedere opdrachtgever.

Om ook aan de stijgende vraag van duurzaam bouwen te voldoen bieden wij u ook een uitgebreid arsenaal aan oplossingen uitgevoerd in Bamboe.

Onze grote speerpunten bestaan uit het leveren van kwaliteit voor een reële prijs, een flexibele opstelling omtrent projecten en opdrachtgevers en het bieden van een uitstekende service. Hierdoor bent u verzekerd van een eenvoudige maar succesvolle afronding van uw project.

Adres: Zaadmarkt 10, 1681 PD Zwaagdijk, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0228 566041
Stad: Zwaagdijk
Route: Zaadmarkt 10
Postcode: 1681 PD


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00

Recensies
Goed product geleverd, maar naar mijn idee veel te duur
Erg fijn bedrijf. Snelle reactie en kozijn kon snel geleverd worden. Prettig personeel.
Goede kozijnen, fijn bedrijf. Bedrijven veranderen negatief maar ook positief, maar iedereen leert van fouten. Wat mij betreft blijf ik hier kozijnen kopen.
Top kwaliteit
Kwalitatieve kozijnen en goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid