facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Timmerbedrijf Koevoets B.V.

Timmerbedrijf Koevoets B.V.

Info

Timmerbedrijf Koevoets BV is een timmerfabriek die gespecialiseerd is in het vervaardigen en leveren van hoogwaardige houten kozijnen, deuren en ramen.

Geschiedenis

Timmerbedrijf Koevoets BV, gevestigd in Brabant nabij Roosendaal en Breda, is een timmerfabriek die gespecialiseerd is in het vervaardigen en leveren van kwalitatief hoogwaardige kozijnen, deuren en ramen voor woning- en utiliteitsbouw. Sinds de start in 1991 hebben wij ingespeeld op de wensen van onze klanten, de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen in de timmerindustrie. In de loop der tijd zijn wij uitgegroeid tot een modern vakbedrijf met een hoge productkwaliteit en een uitstekende service. Timmerbedrijf Koevoets BV heeft zich inmiddels bezwezen als een flexibele en betrouwbare partner voor een groot aantal projectontwikkelaars, aannemers, architecten, en particulieren.

Adres: Bosschendijk 160, 4731 RD Oudenbosch
Telefoonnummer: 0165503157
Stad: Oudenbosch
Route: Bosschendijk 160
Postcode: 4731 RD


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:45
Dinsdag: 07:30 - 16:45
Woensdag: 07:30 - 16:45
Donderdag: 07:30 - 16:45
Vrijdag: 07:30 - 16:45

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Naturis biobased wonen Naturis biobased wonen 2 km Biobases bouwen, verbouwen en tiny houses
Recensies
Prima service, mooi en degelijk materiaal. Perfect geholpen, voor een nieuwe kozijn met ramen en deur, exact nagemaakt zoals wij het in onze gedachten hadden. Kortom een aanrader voor houten kozijnen en deuren.
Zijn erg goed en vakkundig geholpen aan nieuwe kozijnen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid