facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Timmer- en Trappenbedrijf Van Kooten VOF

Timmer- en Trappenbedrijf Van Kooten VOF

Info

Wij leveren wat u als klant vraagt. Van enkele ramen of deuren tot complete kozijnen.
Trappen naar elk gewenst model en in elke gewenst houtsoort. Meubels en kasten op maat. Div. lijstwerk en indien gewenst reparatie/restauratie werkzaamheden.

Geschiedenis

Wij zijn een vakkundig en ervaren bedrijf dat zich vooral richt op tevredenheid bij de klanten. Door met veel aandacht en op de juiste manier duurzame materialen te verwerken zult u dan ook zien dat er een eindresultaat wordt neergezet naar uw tevredenheid.

Wij leveren wat u als klant vraagt. Van enkele ramen of deuren tot complete kozijnen. Trappen naar elk gewenst model en in elke gewenste houtsoort. Meubels en kasten op maat. Divers lijstwerk en indien gewenst reparatie- en restauratiewerkzaamheden.

Tevens verzorgen wij het afstellen of vervangen van bestaande draai-/kiepsystemen. Hierbij moet u ook denken aan onderdelen van deze systemen.

Wij geven vrijblijvend advies en helder gedocumenteerde offertes.

Wij werken voor o.a. aannemers, bouwbedrijven, timmerbedrijven, klusbedrijven, onderhoudsbedrijven, klusjesmannen, vastgoedondernemingen, woningbouwverenigingen en voor particulieren.

Adres: Neonweg 196, 1362 AE Almere, Netherlands
Telefoonnummer: 036 524 4684
Stad: Almere
Route: Neonweg 196
Postcode: 1362 AE


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: Van Kooten timmerfabriek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DM Skills Montage & Klusbedrijf DM Skills Montage & Klusbedrijf 852 meter Voor al uw klussen, montage, installatie en onderhoud
Gastaldo - Meubelmaker & Timmerwerken Gastaldo - Meubelmaker & Timmerwerken 2 km Bij Gastaldo kunnen wij uw ideeën tot werkelijkheid laten komen. Gespecaliseerde vakm...
Recensies
We hadden een opdracht voor een lastig te plaatsen trap vanwege een kleine ruimte. Van Kooten heeft deze klus heel goed met oog voor detail en vakkundig opgelost. Ik kan Van Kooten echt van harte aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid