facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Timmer- & Bouwbedrijf D & J Boonstra

Timmer- & Bouwbedrijf  D & J Boonstra

Info

Timmer- & Bouwbedrijf D. & J. Boonstra is gespecialiseerd in: Renovatie, Restauratie, Verbouw en Nieuwbouw.

Geschiedenis

Timmer- & Bouwbedrijf D. & J. Boonstra is over het algemeen actief in de drie noordelijke provincies. Hoofdzakelijk voor particulieren, maar af en toe hebben we ook schitterende projecten bij kleine zelfstandigen.

Timmer- & Bouwbedrijf D. & J. Boonstra is gespecialiseerd in: Renovatie, Restauratie, Verbouw en Nieuwbouw. Ook plaatsen wij veel kunststof goten en kunststof kozijnen.

In onze werkplaats in Marum maken wij al het ambachtelijke wat maar met de bouw te maken heeft, zoals deuren, trappen, luiken, kozijnen, kozijnen van vroeger met schuif ramen, maar ook zelf bouwpaketten van kozijnen. Wat de klant maar wil.

Ook maken wij sierlijsten voor woningen, zoals de oude bouwvaklieden dat vroeger deden. Je kunt het zo gek niet bedenken. Tevens zijn alle bouwmaterialen voor de bouw van een nieuw huis of renovatie bij ons te verkrijgen. Van steen tot hout en plaatmateriaal.

Adres: Noorderringweg 2, 9363 TC Marum
Telefoonnummer: +31594642416
Stad: Marum
Route: Noorderringweg 2
Postcode: 9363 TC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Notebomer Houtconstructie Notebomer Houtconstructie 542 meter Goed bedrijf. Maken prefab van de woning. Is goed maatwerk. Een modern bedrijf met he...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid