facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Timbers Brasserie

Adres: Boshoffweg 6, 6961 LD Eerbeek
Telefoonnummer: 0313 65 91 01
Stad: Eerbeek
Route: Boshoffweg 6
Postcode: 6961 LD


Recensies
2x gegeten tijdens verblijf op Coldenhove. 1e keer was prima wel erg druk op terras naast de speeltuin, maar snap dat dit voor ouders ideaal is. 2e keer trof ik een made aan in mijn salade. De bediening schrok er zelf ook van en we hoefde de salade niet te betalen. Wc bezoek maakte de hele indruk van het restaurant toch wat 'viezig'. Grote plassen op de grond van de mannenwc en bij de vrouwen stonk het en lag er gebruikt wc papier in elk hokje.
Hier met een groot gezelschap gezeten 14 man. De plek is fijn, en ruim opgezet en de bediening is erg vriendelijk, maar het eten liet iets te wensen over. De aspergepasta werd onder andere niet gewaardeerd en de overige gerechten werden matig bevonden. De smaken zijn erg vlak, mede door een gebrek aan toebereiding, en de prijzen voor simpele gerechten zoals de schnitzel en hamburger zijn aan de hoge kant. Maar dikke pluim voor de geweldige serveerster!
Wij hebben lekker gegeten! Het vlees, de sauzen en de frites waren goed, ruime porties en voldoende keuze. De prijs-kwaliteit verhouding was top, en wat vooral opviel was hoe vriendelijk alle medewerkers waren. De service was erg snel, wat prettig is met kleintjes, en ze deden echt hun best ons een leuke avond te bezorgen. Dit viel bij aankomst ook al op. Zeker de moeite waard wanneer je op het park bent, ook vanwege het sfeervolle interieur.
Eerste week januari hier geweest met kindje van 2. Herfst arrangement was top voor papa en mama, echt goede kwaliteit, netjes op temperatuur, lag mooi op het bord. Voldoende keus voor kleintjes, niet alleen patat of frikadel. Ivm een kindje: eerst wordt er overlegd: meteen opdienen of even wachten? Heel fijn! Snel is ook echt snel! Aanrader!
Fantastich vriendelijke bediening en heerlijk gegeten van het herfst menu. Aanradertje als je dan toch bent Parkeren: Ook vier oplaadpalen voor de deur.
Uitstekend gegeten in de brasserie, ribeye en de halve kip zijn erg lekker!
Gebak was niet vers
Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid