facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tim's Timmerwerken Twente

Tim's Timmerwerken Twente

Info

Tim's Timmerwerken Twente voert alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit. In overleg met de klant is bijna alles mogelijk.

Geschiedenis

Door mijn jarenlange ervaring in de bouw weet ik vrijwel alle klussen tot een goed einde te brengen. Ik kom elke dag weer voor nieuwe uitdagingen te staan, maar ik ben nog geen klus tegengekomen die ik niet naar tevredenheid van de klant heb kunnen uitvoeren. Ik werk uitsluitend voor particulieren.

Geschiedenis

Het begon allemaal in 2007 toen ik overwoog een eigen bedrijf te starten, maar de financiële zekerheid van een baan niet op durfde te geven. De jaren daarop waren echter geen vetpot in de bouwsector, wat de werksfeer niet ten goede kwam.

Mijn klantenkring, die ik in de laatste 10 jaar had opgebouwd naast mijn baan, spoorde me aan het te avontuur aan te gaan en zo kwam Tim's Timmerwerken Twente begin mei 2013 tot leven.

Ik verheug me wat komen gaat en ga met goede moed en zin verder om er een gezond, mooi en succesvol bedrijf van te maken.

Tim.

Adres: berkenven 47, 7534 NG Enschede
Telefoonnummer: 0619210167
Stad: Enschede
Route: berkenven 47
Postcode: 7534 NG


Recensies
Nooit wat van gehoord.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Tim's Timmerwerken Twente.

Enschede timmerman

openingstijden, locatie, vervoer. berkenven 47 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Tim's Timmerwerken Twente adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Tim's Timmerwerken Twente. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Tim's Timmerwerken Twente delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CKreations CKreations 184 meter CKreations is ontstaan uit mijn liefde voor het timmervak. Je kunt bij mij terecht vo...
Groenink renovatie-bouw Groenink renovatie-bouw 397 meter Welkom op de Facebook pagina van Groenink renovatie-bouw. neem een kijkje door onze f...
Klus- EnTimmerbedrijfpalopis Klus- EnTimmerbedrijfpalopis 3 km Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Enschede en omgeving? Ne...
Unieklus Unieklus 8 km Zolder laten aftimmeren incl knieschots. Strak werk
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid