facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tim Menswear Laren

Tim Menswear Laren

Info

Tim Menswear is een mannenmodewinkel aan de prachtige Brink in Laren. Ons team staat voor goede service, persoonlijke aandacht en professionele advisering.

Geschiedenis

Tim Menswear is een mannenmodewinkel aan de prachtige Brink in Laren. Ons team staat voor goede service, persoonlijke aandacht en professionele advisering.



"Tim Menswear is al sinds 1994 het kloppend hart voor mannenmode in Laren. Je kunt bij ons terecht voor kleding in zowel het casual, smartcasual als business segment. Wij zijn tevens een specialist in maatkostuums en maatoverhemden. Zoek je een mooi maatpak voor je bruiloft of voor je werk? Kom gezellig langs en laat je vrijblijvend adviseren.In de winkel verkopen wij mooie merken in het midden/hoog segment met een goede prijs- kwaliteitverhouding. Tim Menswear is sinds zes jaar een echt familiebedrijf. Tim, Simone en hun dochter Serena hebben altijd oog voor nieuwe merken, trends en leuke accessoires.Je wordt ontvangen in een prettige en ontspannen sfeer. Het team kan je voorzien van een persoonlijk en professioneel advies."
Adres: Brink 17, 1251 KS Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 035 538 25 78
Stad: Laren
Route: Brink 17
Postcode: 1251 KS



op zoek naar gerelateerd: Herenmode Laren nh, Suitsupply Laren, Fashion Laren, Parlare Laren, Loro piana Laren, VIP kleding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maatkostuums Laren Maatkostuums Laren 24 meter Trouw- en Businesskostuums op maat gemaakt! Grote keuze uit stoffen van itialiaanse s...
Suitsupply Suitsupply 223 meter Vond dat ik heel onpersoonlijk en ongeïnteresseerd geholpen werd. Kleermaker hing nie...
VIP Fashion VIP Fashion 242 meter Vertaald door Google Mooie winkel met veel keuze voor merkkleding. Vriendelijk person...
Bloom Fashion Bloom Fashion 289 meter Heel vervelend dat je geen geld terug krijgt als je iets terugbrengt. Zelfs niet als ...
Recensies
Wat een deskundige begeleiding bij de aankoop van mijn kleding. Rustig, niet overheersend, niet opdringerig, kijken wat past en staat, informatief en betaalbaar. Schitterende zaak.
Een echte Larense familiezaak met elk seizoen weer een nieuw assortiment met een grote verscheidenheid aan merken en modellen. Of het nou een nieuw pak is of een aantal nieuwe polo's hier wordt je altijd verwelkomt met de beste service. Van top tot teen wordt je hier aangekleed en zo nodig wordt er voor je ingekort zodat het altijd als gegoten zit. Ik kom al een aantal jaar bij Tim en ik heb nog nooit wat te klagen gehad.
Ik heb hier een fantastische ervaring gehad voor mijn trouwpak! Lees hier mijn verhaal. Via een familielid ben ik langs gegaan bij Tim Menwear voor mijn trouwpak. Nu moet je weten: ik draag nooit pakken. Dus een beetje begeleiding was welkom. Nou, dat krijg je hier genoeg! En niet alleen van Tim; dit is een familiebedrijf waarin zijn vrouw, zoon en vooral ook dochter aan bijdragen. In de winkel hangt een huislijke sfeer. Ik voelde mij te gast bij de familie Lemsom. En ik merkte dat zij niets liever willen dan jou helpen aan het perfecte maatpak. Oprecht en zeer kundig en professioneel. Maatpakken is een vak. En dat vak verstaan ze hier heel goed. Omdat ik dus nooit pakken draag ze staan me goed, maar niet nodig voor werk loop ik vaak in een spijkerbroek. Het spijkerstofgevoel wilde ik terugzien in mijn pak. We gingen zoeken en kwamen op een mooie gemêleerde stof die lijkt op spijkerstof. Ook met de rest van het driedelige pak werd goed meegedacht. Het was een plezierige reis die leidde naar een eindresultaat dat past bij wie ik ben en wat ik op mijn bruiloft wilde uitstralen. Tim Menswear biedt gratis aan om de datum en een korte tekst te borduren in het colbert. Dat heb ik gedaan. En toen kwam Corona. Het pak heeft 2 jaar in de kast gehangen. In 2022 konden we eindelijk onze dag vieren en bood Tim aan het borduursel kosteloos aan te passen naar de nieuwe datum. Lang verhaal kort: ik ben heel blij dat ik hier mijn trouwpak heb gekocht. Maatwerk met hoofdletter M!
Mijn vader kocht hier 2 korte broeken. Ze verkleurden in de zon na 1x dragen. Ze waren zelfs zó verkleurd dat ze niet meer normaal te gebruiken waren, hoogstens als klusbroek. Mijn vader ging terug naar de winkel, waar de reactie was: "maar meneer, u moet hem ook niet in de zon dragen! Nee, daar kan hij niet tegen." Hij kreeg geen compensatie. Terwijl je van een broek van €90 wel mag verwachten dat hij mooi blijft bij NORMAAL gebruik, toch? Schande.
Fijne zaak waar ik graag nog eens terugkom! Tweemaal een bestelling geplaatst via de website en beide malen was mijn bestelling snel in huis. En door de geweldige service van Serena leek het alsof ik een cadeau in huis had gehaald. Dit was erg leuk om te ervaren!
Beste Tim en Simone, wat hebben jullie onze zoon die een compleet trouwpak inclusief accessoires heeft gekocht bij jullie ontzettend goed geholpen, wij waren zo enorm te spreken over de professionaliteit van jullie dat mijn partner ook gelijk maar een compleet pak heeft gekocht. Ga vooral zo door, een dikke pluim.
Nu eens niet over de collectie, want ieder zijn smaak, maar een voorval met een jongeman die ik bijsta vanwege zijn aanstaande huwelijk. Hij wordt in zijn onwetendheid haast gedwongen schoenen af te nemen die besteld zijn en wordt daarnaast met een neerbuigendheid en dédain behandeld die stuitend zijn. Met een eerdere email van mij van deze strekking, waarin ik het echtpaar opriep om deze jongeman anders te behandelen is ook niets gedaan. Integendeel in zijn laatste contact met deze zaak is wederom op dezelfde verwerpelijke wijze opgetreden. Beschaving en fatsoen zijn vernis, maar het is erg jammer dat dat zo snel afbladdert.
Hierheen gegaan voor een net overhemd, en zeker goed geholpen door het vriendelijke personeel. Ik ben erg lang dus mijn maten zijn nogal ongebruikelijk, en zij konden een perfecte op maat bestellen. Zeker een aanrader!
Hier kom ik al vanaf voor mijn pubertijd. Inmiddels van naam veranderd naar Tims Menswear maar nog steeds dezelfde kwaliteit en service van toen.
Prachtige winkel met een hele mooie collectie. Altijd goede service! Bedankt Tim, Simone, Serena, Fabio en Daan..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid