facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tiliander

Tiliander

Info

Tiliander is een plek voor de nog on ontdekte parels in Oisterwijk. Het hart van de samenleving.

Geschiedenis

Tiliander is een plek voor iedereen. Voor dandy’s en dichters. Kunstenaars en freubelaars. Boekenwurmen en dyslecten. Voor nachtvlinders en dauwtrappers. Hier ontmoet je cultuur, natuur en alles wat nog een on ontdekte parel is in Oisterwijk.

Tiliander, Parel in ‘t Centrum

Adres: Spoorlaan 82C, 5061 HD Oisterwijk
Telefoonnummer: 013 207 3333
Stad: Oisterwijk
Route: Spoorlaan 82C
Postcode: 5061 HD



op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Tiliander Oisterwijk, Tiliander Oisterwijk Christel de Laat, Parkeren Tiliander Oisterwijk, Spoorlaan 82c Oisterwijk, Tiliander Tilburg, Agenda Oisterwijk, Bibliotheek Oisterwijk, Nienke plas tiliander
Recensies
Vervelende bediening-meneer die zelf de flesjes leeg maakt om ze dan mee te nemen, geen ambiance, te warm en het geluid is bar slecht. Daarnaast ook nog karig in het schenken van wijn
Met mijn kleindochter binnengelopen om boekjes te lezen in de hoek vd bibliotheek. Ik werd vriendelijk geholpen tav drinken voor haar en een kop koffie maar toch vind ik de sfeer eeomheen matig. Uiteraard snap ik dat t er rondom de biep rustig dient te zijn maar ik mis warmte. Jammer.
Wij vonden het een zeer geslaagde avond, iedereen kon zijn wensen en of klachten. Maar ook de goede dingen op papier zetten, nu hopen dat er ook snel iets mee gedaan wordt.
Voorstelling van Rob Scheepers gezien. We hadden eerste rij geboekt, maar omdat het uitverkocht was hadden ze 3 rijen met stoelen voor de eerste rij gezet. Dat was slecht, omdat je dan op de zelfde hoogte zit en dus tegen de hoofden van je voorgangers zit te kijken.
Mooie zaal! Beetje warm die dag, dus airco is geen overbodige luxe.
Leuk klein theater. Gemoedelijke sfeer en aardig barpersoneel. Geen bewaakte garderobe
Mooi verzamelgebouw voor diverse organisaties en bibliotheek, incl. theaterzaal met goede horeca!
Het ontmoetingspunt van in onze gemeente? Stop er naar mee. De koffie smaakt matig. Briefje op de balie. " bel dit 06 nr en iemand van kantoor komt koffie inschenken". Ik voel me niet welkom. Zelfs niet om er even te gaan zitten. Hopelijk is er toekomst. Wat zijn de goede bedoelingen?
Buitengewoon goed. Tot 2x toe n drankje van keuze. Bij het Cabaret/Theatervoorstelling. Parkeren bijna gratis .en fijne stoelen, zodat je ook geheel ontspannen de voorstelling kan volgen.
Kom er wekelijks voor het kiemuur iedere vrijdag ochtend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid