facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tijo Recycling

Tijo Recycling

Info

TIJO Recycling, is er voor in- en verkoop van oud ijzer en metalen. Tijo recycling geeft u ook de beste prijzen voor loop en sloop auto`s.

Geschiedenis

Bent u een onderneming waar metaal en/of ijzer als basis voor uw producten dient? Dan heeft u waarschijnlijk regelmatig metaal- of ijzer als afval. Voor het ophalen van deze restproducten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bij grotere hoeveelheden plaatsen wij containers in overleg, u betaald geen huur voor de containers. U kunt dan zelf bepalen wanneer deze opgehaald moet worden. Ook bestaat de mogelijkheid om een contract met ons af te sluiten voor het verwijderen van restproducten. (ferro en non-ferro) Het afval wordt gewogen en er wordt met u een kiloprijs afgesproken.
Ook beschikken wij over onze eigen weeginstallatie waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn.
Als particulier kunt u bij ons terecht voor het aanleveren van allerlei soorten ijzerschroot zoals kachels, fietsen, blikjes, velgen (zonder band) en allerlei ander huishoudelijk schroot.

Dit wordt gratis bij u opgehaald.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat ook gespecialiseerd is in de in/verkoop van loop, sloop en schadeauto’s.Het transport hiervoor is in eigen beheer.Voor elke auto is daarna een passende bestemming.U krijgt een erkende vrijwaring.



"Tijo Reuvers Recycling is een modern en efficiënt familiebedrijf, dat bestaat uit drie generaties Reuvers die samen werkzaam zijn in de recyclingbranche. Wij zijn een enthousiast en gedreven familiebedrijf met veel ervaring op het gebied van oudijzer en andere metaalsoorten. Voor het opbergen en transporteren van recyclebaar materiaal gelden er een bijzonder aantal wetten en regels, waar wij ons aan moeten houden. Denk hierbij aan onder andere milieu-, veiligheid- en transportwetgeving. Om ons werk op een correcte manier uit te kunnen voeren, zijn wij aangesloten bij diverse instanties. Zo voldoen wij te allen tijde aan de laatste eisen."
Adres: Industrieweg 17, 6871KA Renkum
Telefoonnummer: 06 54985614
Stad: Renkum
Route: Industrieweg 17
Postcode: 6871KA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Oud ijzer prijs, Oud ijzer Doorwerth, Oud ijzer Oosterbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mulder Metaal Mulder Metaal 68 meter Specialist in onderhoud en (rvs) lastechniek ( Tig,mig-mag), machine bouw en montage
Projectburo De Laat Projectburo De Laat 154 meter Projectburo De Laat is een adviesbureau voor energietransitie en biobased economy.
Smurfit Kappa Parenco Smurfit Kappa Parenco 2 km Meest onvriendelijke en zeer communicatieve onvaardige portiers ooit. Wat een ontvang...
Recensies
Goed en fijn adres om t oude ijzer te brengen, en vlot van betalen.
Fijn bedrijf, eerlijk en duidelijk. Erg informeel. Bij mij meermalen een sloopauto op laten halen, dat ging uitstekend.
Topbedrijf voor het afvoeren van diverse metalen voor recycling. Hartelijke en vriendelijke mensen.
Super gasten daar! Altijd gezellig.
Goed bedrijf vriendelijk en betaald zeker naar waarde
Lekker veel poen voor je oud metaal, leuke mensen ideaal.
Goede prijs voor oude metalen.
Prima bedrijf,
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Tijo Recycling met het openbaar vervoer


Renkum, Telefoonweg 200 meter
51
589
653
Renkum, Fluitersheuvel 200 meter
51
590
Renkum, Telefoonweg 260 meter
51
590
653
Renkum, Fluitersheuvel 280 meter
51
589
Heelsum, Hackettweg 490 meter
51

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid