facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TIJD solutions voor vloer en raam

Info

Buiten onze openingstijden kan natuurlijk ook. Wij komen ook desgewenst bij u thuis. U kunt hiervoor een afspraak maken op telefoonnummer 06-13923685

Geschiedenis

Tijd Solutions voor Vloer & Raam biedt u vakkundige, professionele en eigentijdse ondersteuning vanuit al uw woonwensen naar een passend interieur.

Met betrekking tot vloer -en raambekleding gaat het hierbij niet alleen om kleur -en materiaalkeuze. Het is veel meer dan dat alleen.

Met oog voor detail en rekening houden met eigenschappen van producten met daarnaast praktische situaties in het huishouden, worden concepten gevormd welke als basis gelden voor een juist advies.

Met 30 jaar gediplomeerde ervaring en vakmanschap staat de organisatie van " Tijd " garant voor een perfecte uitvoering van al uw woonwensen.

Adres: Mollevite 15A, 6931KE Westervoort
Telefoonnummer: 06 - 13923685
Stad: Westervoort
Route: Mollevite 15A
Postcode: 6931KE



op zoek naar gerelateerd: Vloer Solutions
Recensies
Goede service. Super kwaliteit en een zeer vriendelijke eigenaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid