facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tigo

Tigo
Adres: Waterstraat 15 , Zaltbommel 5301 AH, NL
Telefoonnummer: 0418 540 754
Stad: Zaltbommel
Route: Waterstraat 15
Postcode: 5301 AH



op zoek naar gerelateerd: Marktzicht Zaltbommel
Recensies
Fantastische snackbar, je proeft de ervaring en een eigenaar met humor maakt t af.
We gingen naar Marktzicht friet halen waren er niet tevreden over was vrij prijzig toen naar Tigo friet is echt top en de snacks en de broodjes gezond echt top vriendelijk
Deel van de frietjes een beetje te bruin, verder lekker, prima friettent
Goede kwaliteit, uitermate tevreden.Eten: 5/5
Heel raar dat je in een hele kleine cafetaria eerst bij een hokje moet afrekenen.Eten: 3/5
Heerlijke friet!
Vandaag 16-09-2018 heb ik eten gehaald bij Tigo. Was niet lekker. Kroket wat aan de oude kant. Kaassouflé was niet goed gebakken. Als je patat wilt bakken dat bevroren is.... of bij de helft overgooien naar een warme friteuse of even de friteuse warm laten worden en patat eruit halen. Zo niet, dan serveer je alleen maar slappe troep. En het was niet druk op dat moment dame en heer. Wel netjes verpakt en zichtbaar schone zaak. Alleen leren bakken nog!!
Vorige week hier afgehaald. Friet was zompig en slap. Bereklauw was van binnen koud/rauw. Echt niet wat ik gewend ben van vroeger toen ik hier wel eens kwam. Jammer.
Prima snackvar, friet is lekker door gebakken
Aan de dure kant. De snacks zijn lekker al proef je de stukjes augurk niet bij de frikandel speciaal en de friet is dergelijk. Aan de friet zou meer smaak mogen zitten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid