facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TigiForce

TigiForce

Info

Wij zijn bemiddelaar met tijd en aandacht voor u als harde werker, of voor u als groeiende organisatie. Bespreek met ons uw wensen betreft het werk dat u zoekt, of uw wensen met betrekking tot het zoeken van geschikt personeel.

Geschiedenis

DÉ PARTIJ VOOR WERKGEVERS EN WERKNEMERS

DIT DOEN WE
Ons doel is om werkgevers en werknemers bij elkaar te brengen en "the perfect match" te vinden tussen deze beide partijen. Om dit te bereiken zijn vertrouwen, intensief contact, open communicatie, en partnership met zowel klant als uitzendkracht, van essentieel belang.

ZO WERKEN WE
Wij onderscheiden ons van andere bureaus door de korte lijnen binnen onze organisatie en door het persoonlijke contact met onze klanten en kandidaten. No-nonsense, mouwen opstropen en de klus klaren, is waar we voor staan.

ZO DENKEN WE
We geven om mensen en het belang van werk om hun leven. We respecteren mensen als individuen, geven ze vertrouwen en ondersteunen ze, waardoor ze hun professionele en persoonlijke doelstellingen kunnen bereiken. Ons Succes is afhankelijk van het succes van onze kandidaten.



"Dé match in technisch personeel.GEVONDEN.Wij zijn erop gebrand de juiste match te vinden, maar vooral op het behouden van deze match. Door onze toegewijde en persoonlijke benadering zorgen wij ervoor dat beide partijen tevreden blijven.Uw match is onze kracht.- Wij betalen uw salaris of factuur altijd op tijd- Wij staan open voor samenwerkingen met ZZP’ers- Wij behandelen u zoals wijzelf ook behandeld willen worden- Wij zijn zeven dagen per week en buiten kantoortijden bereikbaarBent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?Neem dan contact met ons op."
Adres: Barbizonlaan 104, 2908ME Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 06-40150204
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Barbizonlaan 104
Postcode: 2908ME


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AIAT Professionals AIAT Professionals 0 meter Aiat Group is for professionals by professionals. Wij helpen om de perfecte match te ...
CSC crewing CSC crewing 5 km CSC Crewing has an experienced team of recruiters who are available 24/7 to help you ...
iPS - powerful people HQ iPS - powerful people HQ 5 km Slechte ondersteuning, klapvee benadering niet aan te raden.
STONE STONE 6 km STONE is specialist in bedrijfsvoering. Wij bemiddelen interim professionals op Finan...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid