facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tiger Mama

Info

TIGER MAMA

10 GANGEN
SUSHI
DIMSUM
AZIATISCH
COCKTAILS
NO WASTE
HEALTHY
VERS
BORREL
SPICY

Adres: Voorstraat 80, 3512AT Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0302315515
Stad: Utrecht
Route: Voorstraat 80
Postcode: 3512AT


Openingstijden

Maandag: 17:01 - 23:45
Dinsdag: 17:01 - 23:45
Woensdag: 17:01 - 23:45
Donderdag: 17:01 - 01:00
Vrijdag: 17:01 - 01:00
Zaterdag: 17:01 - 01:00
Zondag: 17:01 - 23:45


op zoek naar gerelateerd: Tiger Mama menu, Tiger Mama Utrecht review, Tiger Mama foto's, Voorstraat 80 Utrecht, Tiger Mama 10 gangen menu, Tiger Mama Tripadvisor, Tiger Utrecht, Restaurant Utrecht
Recensies
Prima restaurant! Lekker eten, een gezellige sfeer en een professionele en vriendelijke bediening. Het 10-gangen menu is zeker aan te raden! Nadeel vonden we dat we aan het eind een beetje werden ‘weggekeken’ omdat ons tijdslot afliep, terwijl de snelheid van de avond vooral werd bepaald door de snelheid van de bediening/keuken. Daarbij zijn de drankjes behoorlijk prijzig. 5 euro voor een flesje plat water wat niet beter was dan kraanwater vonden we wel een beetje overdreven. Verder top! We zouden hier zeker terug komen.
Had meer verwacht van het concept. Het 10-gangen menu klonk leuk maar na afloop hadden we het gevoel dat we alleen maar koude en lauwe gerechten hadden gegeten, waarvan vrijwel niets echt een uitgesproken smaak had, het meeste was nogal smakeloos. Service was wel vriendelijk, maar vaak aan de trage kant, en vergat vaak de 2e persoon te vragen of hij misschien ook nog iets te drinken wilde. Een vrij "medium" experience dus. Wellicht okee om een keer te eten maar ik denk niet dat ik dit restaurant aan vrienden aan zou raden.
Best een leuke tent op zich. Maar erg lopende band. Het eten is erg matig in vergelijking met andere vergelijkbare concepten. De helft was alleen maar zuur zonder andere smaak, een deel te koud en allemaal vrij ongeinspireerd. Garnalen met sperziebonen en wortel kan ik zelf ook wel.Eten: 2/5
Een echte tijgermoeder neem je mee naar tiger mama! In het lente seizoen hebben we heerlijk gegeten op het terras. We zijn zeer te spreken over de attente barmannen en bediening, erg goed ontvangen. Service mag iets vlotter, we zaten namelijk helemaal alleen maar hebben wel lang moeten wachten op de voorgerechten. Verder prima
Wij kwamen rond 19:00 uur aan en zochten een plekje om voor onze voorstelling van 20:00 nog even te kunnen eten. Toevallig zei de eigenaar dat hij nog plek had tot 20:00. Dit kwam voor ons goed uit. Wij hebben toch het menu genomen van 10 gerechten en hebben deze erg snel achter elkaar op tafel gekregen. Zo hebben wij toch goed en lekker kunnen eten voordat we door moesten. Helaas kwamen we niet aan de laatste gerechten toe, maar gelukkig was het geen probleem om na onze voorstelling terug te komen en alsnog ons dessert & een gratis cocktail ter compensatie van het laatste gerecht te krijgen. Het eten was erg lekker en goed vullend. Dit was een ideale oplossing om na 1,5 uur nadat de rest van je eten wat gezakt is & je wat ruimte hebt toch nog een dessertje te kunnen eten en een heerlijk drankje om de avond af te sluiten.
Heerlijk gegeten en gedronken hier! Het 10-gangen menu is lekker en de cocktails erbij smaken prima. Ook was onze tafeldame erg fijn.
Met een groep van zes meiden hier heerlijk gegeten. Eigenlijk 'moet' je hier toch wel een beetje het 10-gangen menu proberen, dat is toch de signature dish. Van onze groep aten er twee vegetarisch en had er één een tarwe-intolerantie, hier werd erg goed rekening mee gehouden. Het eten was lekker, de sfeer goed, achterin in 'de tuin' kon je elkaar goed verstaan aan tafel. En dan als toetje na twee heerlijke zoete desserts de rekening die gigantisch meeviel. Kortom.. Ik kom gauw weer langs!
We hebben het 10-gangen menu genomen. Mijn vriend is vegetariër en kreeg heerlijke alternatieven als wij een vleesgerecht kregen. De smaken van de verschillende gerechtjes waren heel verfijnd en lekker. Erg leuk om te ervaren en het is weer eens wat anders dan tapas. De sfeer is heel gezellig en in de zomer is er de mogelijkheid voor een prachtig groot terras buiten.
Wij hebben vorige week een 10-gangen menu voor zes personen voor thuis besteld horeca lockdown. Vooraf werd ik gebeld om het menu door te spreken 3x vegetarisch en 1x glutenvrij. Op mijn verzoek kreeg ik ook enthousiast advies over de lekkerste wijnen. Alle bakjes zaten in twee mooie dozen met een feestelijk lint eromheen. Duidelijke nummering van de bakjes en beschrijving van het menu en de bereidingswijze. Het maken van de gerechtjes was easy steeds het volgende bakje in de oven zetten:. Het menu overtrof alle verwachtingen: heerlijk! Vers en uitgebreid met extra sausjes, garnering, overal een vegetarisch en glutenvrije variant bij en zelfs luxe servetten en eetstokjes erbij. Wat een feest! We hebben geen foto's van het eten zelf gemaakt, want daar was de tijd niet meer voor toen het eenmaal op tafel stond haha. Wij komen zeker weer terug naar het restaurant, maar dit was ook een luxe variant. Dank, dank.
Geweldig eten, cocktails, sfeer en service!! Kom zeker nog eens terug voor het 10-gangen menu maar 30 euro!!??. Het is niet groot maar zeer vullend, dus ookal had ik die dag weinig gegeten, ik was zeker vol na de maaltijd. De gin-tonics zijn 2-for-1 op donderdagen, dus raad ik zeker aan om op donderdag te gaan. Super goede prijs/kwaliteit dus :. Ik ben vegetarier, dit was geen probleem voor de koks en ik kreeg alles vega. De persoon die naast mij zat at lactose-vrij en ook dat was geen probleem. Zeker een aanrader!! :D 5-sterren voor een onvergetelijke dag. ---- Amazing food, cocktails, vibe and service!! I will be returning for the 10-course menu only 30 bucks!!??. It's not big but very filling, so even though I hadn't eaten much over the day, I wasn't hungry after dinner. The gin-tonics are 2-for-1 on Tuesday, so I recommend going on a Tuesday. Very good price/quality :. I am a vegetarian, this was no problem for the chefs and all the courses were served veggie. The person sitting next to me ate lactose-free and that was also no problem. A recommendation, for sure!! :D 5-stars for an unforgettable day.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Tiger Mama.

Utrecht aziatisch restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Voorstraat 80 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Tiger Mama adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Tiger Mama. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Tiger Mama delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WOQI WOQI 1 km Snelle service, aardige mensen, nemen de tijd voor je om de pittige sauzen toe te lic...
Charlie Chiu's Restaurant Charlie Chiu's Restaurant 2 km In paar maanden tijd ontzettend duur geworden, snap wel dat je prijzen moet verhogen ...
Kitchen Panda Kitchen Panda 5 km Super lekker eten. Veel eten voor relatief lage prijs. Super service en snel klaar K...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid