facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tielse Glashandel B.V.

Tielse Glashandel B.V.

Info

De Tielse Glashandel B.V. is een bloeiend bedrijf en sinds 1975 dé glasspecialist van Tiel, de Betuwe en omstreken. Wij adviseren u over alle mogelijke glassoorten en leveren op maat.

Adres: Tielseweg 36a, 4012 BK Kerk-Avezaat, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0344617790
Stad: Kerk-Avezaat
Route: Tielseweg 36a
Postcode: 4012 BK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roeziene van Biesbergen Zelfstandig JEMAKO distributiepartner Roeziene van Biesbergen Zelfstandig JEMAKO d... 685 meter Wil jij tips voor het reinigen in en om je huis, voor zakelijk en/of prive gebruik da...
Recensies
Bijna al het glas op de begane grond vervangen. Goed contact gehad, fijne afstemming met medewerkers, nette offerte. Levertijd was lang maar daar hebben zij 0,0 invloed op. Ze hadden dit netjes gecommuniceerd. Op de dag van plaatsing nette monteurs, vriendelijk en snel. In de werkbon was alleen niet een duidelijke overdracht geweest, in de voordeur zijn meerdere kleine raampjes vervangen voor 1 raam. Hij had niet het juiste gereedschap maar heeft het alsnog netjes opgelost. Het duurde alleen langer dan gewenst voor de glaszetter : Overall, net bedrijf en snelle reactie/communicatie.
Als ik glas nodig heb haal ik het hier, vriendelijke mensen, snelle service, opgeruimd bedrijfspand. Zeker aan te bevelen.
Aardige mensen, maar organisatorisch kan het wel wat beter. We hadden drie kamers ontruimd i.v.m. het plaatsen van glas. Maar pas toen ze voor de deur stonden werd ons verteld dat slechts drie van de zeven ruiten geleverd waren en dat dus niet alles geplaatst kon worden. Vervolgens moesten we nog een maand extra wachten op plaatsing. De afwerking van het werk is matig tot redelijk. Er is veel hout van onze kozijnen afgebroken bij het verwijderen van de glaslatten. Kopse kanten van de glaslatten zijn niet gegrond en het kitwerk is ook niet overal even strak. Er is wel wat opgeruimd, maar rondom het huis lagen na vertrek allemaal verfsnippers, kitresten en spijkers en schroeven. Een hoop herstelwerk voor onszelf, dus helaas niet de tijdbesparing waar we op gehoopt hadden door het uitbesteden. De volgende ruiten doen we weer zelf. PS. We hebben het bedrijf dit ook laten weten, maar er is geen antwoord op gekomen of actie ondernomen.
Er was gisteren bij ons een ruit geplaats. Was iets niet goed. vandaag gebeld kwamen de Zelfde dag nog trug om het op te lossen. Supper survice en een nette jonge man die het heeft verholpen
gister hebben ze dubbel glas geplaatst bij ons boven,: oud stopverf, roostertjes op vervelende plaatsen, stijger-stoppende vogelhuisjes, met een raam op je nek vastzitten in de rozenstruiken op 1 hoog, alles kwam voorbij, hotdogs met Mostert, en maar gaan die mannen, keurige kwaliteit.
Voor de tweede keer kunststof ramen bij dit bedrijf besteld. Zeer betrouwbaar adres, anders zouden we ook niet terugkomen! Prima Duitse kwaliteit, goede, snelle levering en de prijs is zéér concurrerend!
Ze zijn er nog, de echt opvallend vriendelijke mensen aan de telefoon, hulde, ga zo door! Lijkt me getuigen van een fijne sfeer binnen dit bedrijf. Geleverd werk ook helemaal ok.
Geen enkele ster waard, deze mensen. Eén en al onprofessioneel gedrag, Geen know-how, zeer slecht werk afgeleverd met schade en vervolgens de vinger naar een ander wijzen. Net weer iets van hun schandalige weggemoffelde werk ontdekt. 20 mei 2020: Aanvulling na reactie vanuit glashandel: Er bestaat geenszins behoefte om nog met jullie in contact te treden. Hier is al sprake van geweest meerdere malen, vandaar deze realistische en eerlijke, maar inderdaad slechte, recensie. Als ik eerlijk ben zijn er nog veel meer voorbeelden van jullie onprofessionele activiteiten, maar ik hou het hierbij. Nogmaals, geen ster waard!
Glas in onze gang is vermoedelijk door hitte kapot gegaan in combinatie met raambekleding die op de glaslatten was geïnstalleerd. Na bellen kwam er snel iemand langs om het raam af te plakken, op te meten en een nieuwe te bestellen. Na 3 weken geïnstalleerd door een kundige monteur. Advies meegekregen om dit een volgende keer te voorkomen. Fijne service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid