facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tielen Campers B.v.

Tielen Campers B.v.

Info

Tielen Campers verkoop en onderhoud van campers jong gebruikt o.a. hymer , carthago, dethleffs , burstner, concorde , knaus.

Geschiedenis

Hèt adres voor voor de aanschaf van Uw nieuwe of gebruikte camper.
Ook voor het complete onderhoud aan Uw camper of caravan.

Adres: Hoebertweg 4, 5966ND America
Telefoonnummer: 0774649040
Stad: America
Route: Hoebertweg 4
Postcode: 5966ND



op zoek naar gerelateerd: Tielen Campers beoordeling, America Campers te koop, Camper dealers Brabant, Campers Limburg, Linders campers, Campers IJsselstein Limburg, Campers te koop Limburg, Camperdealer
Recensies
Tevreden, houd zich altijd aan afspraken. Word correct behandeld. Geen negatieve ervaring.
Al 10 jaar tevreden klant.
We hebben hier een mooie buscamper gekocht. Nette prijs en werkelijk keurig afgeleverd. Niet alleen brandschoon tot in de kleinste hoeken, maar ook voorzien van nieuwe banden, distributieriem etc. Eigenaar Rick trekt het zich persoonlijk aan als er iets niet in orde is. De kleine mankementjes die we na gebruik ontdekten, zijn prima verholpen binnen de garantie.
Op doorreis naar Spanje, probleem met de koelkast, super geholpen en na een dik uur weer verder. Daarna geen probleem meer gehad. Bedankt voor de snelle service en als ik weer iets heb, dan weet ik waar ik moet zijn.
Tijdens thuisreis probleem met Truma binnen 5 minuten opgelost door de zekering te verwijderen tijdens de middag pauze. We konden hierdoor onze thuisreis voortzetten. Dank hiervoor!
Zeer vriendelijk en deskundig geholpen, ondanks dat het druk was en we onaangekondigd langskwamen met een storing aan onze motor. Heel netjes!
Duidelijk te merken dat het erg goed gaat in de camper-business. Na wat korte info de zaak maar weer verlaten.
Een fijne service en uitleg omtrent gebruik.
Fijne camper garage. Een goede samenwerking tussen ons en bedrijf. Een aanrader.
Afspraak gemaakt en werd zeer goed geholpen. Men dacht goed mee met onze wensen. Er werd niets geforceerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid