facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tieleman Keukens

Tieleman Keukens

Info

Tieleman Keukens is verkozen tot de 'Beste Zelfstandige Winkel van Nederland' en al drie keer uitgeroepen tot de 'Beste Keukenspecialist van Nederland'. (0187-602555)

Geschiedenis

Tieleman Keukens is een hecht familiebedrijf gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hét kookeiland van Nederland! Tieleman is al meer dan 55 jaar een keukenspecialist die keukens levert en monteert door heel Nederland en ver daarbuiten (wereldwijd).

Tieleman Keukens is verkozen tot de 'Beste Zelfstandige Winkel' en al 3 keer tot 'Beste Keukenzaak van Nederland'! Breng een bezoek aan onze keukenshowroom en maak kennis met ons unieke keukenconcept en met ons uitgebreide assortiment keukens.

Bezoekadres:
Korendreef 15
3241 AS Middelharnis

Voor navigatiesysteem:
Zuidelijke Randweg, Middelharnis

Producten

keuken,keukens,keukenmontage, keukendemontage,keukenrenovatie, keukenverbouwing,keukenshowroom,keukenzaak



"Tieleman Keukens is een hecht en zelfstandig familiebedrijf gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hét kookeiland van Nederland! Tieleman is een keukenspecialist die keukens levert en monteert door heel Nederland en ver daarbuiten.Het kopen van een keuken moet een feest zijn!"
Adres: Korendreef 15, 3241 AS Middelharnis
Telefoonnummer: 0187-602555
Stad: Middelharnis
Route: Korendreef 15
Postcode: 3241 AS



op zoek naar gerelateerd: tieleman keukens openingstijden, tieleman keukens vestigingen, tieleman keukens prijzen, tieleman keukens ervaringen, tieleman keukens duur, tielemans keukens boekel, tieleman keukens middelharnis lunchroom, tieleman keukens telefoonnummer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Puur eten van Peet thuus Puur eten van Peet thuus 801 meter Petra gevraagd om een buffet te verzorgen voor ons huwelijk het was helemaal top het ...
Recensies
Afgelopen zaterdag in de showroom geweest, na binnenkomst geen balie medewerker gezien, we gingen zelf op onderzoek. Na 45 minuten rond gelopen te hebben sprak niemand ons aan, ook niet voor een kopje koffie bijvoorbeeld. Echt ontzettend jammer, want we kwamen van ver om onze wensen door te nemen en eventueel te kijken of we er samen uit konden komen. Maar helaas het is niet zo gelopen. Nu maar even verder zoeken op ons gemak naar een collega bedrijf van Tieleman keukens.
Gerwin den Besten Je bent voor mij de aardigste en en beste verkoper... Super goed geholpen, snel accuraat, vriendelijk. Je zal het druk krijgen nu iedereen deze review leest dat ze bij jou moeten zijn, sorry! : heer Tieleman hou hem vast want als ik een keukenzaak had gehad had ik hem graag willen hebben.
We hebben na 29 jaar een nieuwe keuken gekocht bij Tieleman keukens. Een prachtige zaak met een geweldige showroom om te bezichtigen. Prettig ontvangst en goed en kundig geholpen om onze 'droom' keuken te verwezenlijken. Het duurde wel even voordat hij daadwerkelijk geplaatst is maar het was het wachten meer dan waard! Een speciale dank aan keukenbouwer Joop die echt áltijd opgewekt de meest ingewikkelde aanpassingen aan kasten oud huis meesterlijk heeft opgelost. Een harde werker en fantastische timmerman die vakmanschap aflevert! Hij heeft een 'plaatje' van een keuken bij ons gebouwd!! Éen tip, bestudeer de offerte zorgvuldig want bij ons waren er uiteindelijk onduidelijkheden over extra werkzaamheden en een achterwand die er niet in opgenomen was. Maar verder een dikke 10 voor het afgeleverde werk. Tieleman keukens maakt zijn beloftes waar en wij zouden het bedrijf iedereen aanbevelen! Maarten, Leo, André, Jasper en speciaal Joop dank voor jullie geduld en aandacht! Peter Paul en Désirée Leutscher
Afspraak gemaakt wegens goede beoordelingen. Verkoper geen adviseur te noemen viste meteen naar ons budget. Had elders al een offerte, verkoper nam niet eens de tijd om er een op te stellen. De rit van anderhalve uur gemaakt om 15/20 minuten met de verkoper te zitten. Bizar. Wel een mooie showroom.
Mooie keukens. Wel 68 stuks. Tevens een lunchroom binnen. Dus als je klaar bent kan je daar nog terecht.
In 2014 offerte laten opstellen voor een hoekkeuken op basis van eigen indeling. Goed geadviseerd over materiaal en apparaat keuzes. In 2016, na updaten van offerten, is de keuken geplaatst. Aandachtspunt is wel ondanks dat zij aangeven je te ontzorgen dat de communicatie beter kan. Proactiever bedoeld ik dan. Had het gevoel dat ik er steeds zelf achteraan moest gaan. Daarentegen zijn ze wel flexibel en denken ze mee. Ook tijdens het plaatsen. De monteurs zijn oplossingsgericht en staan open voor alternatieve oplossingen.
Top bedrijf , mooie keukens , fijne mensen die er werken en ook de mannen die onze keuken hebben geplaatst. Vakmensen die meedenken . Top bedrijf !
Mooie zaak met uitstekende service en kwaliteit. Leuk om inspiratie op te doen. Veel opstellingen. Ook is er een restaurant waar je voor een leuke prijs heerlijk kunt eten en drinken. Het is daar wel vaak druk, dus reserveren is wel handig. Toilet is aanwezig. Gratis parkeren en rolstoel vriendelijk.
Uitstekend geholpen en heel blij met onze nieuwe keuken. Complimenten voor de service en de inbouw van de keuken. We zijn goed geholpen, en de keuken is netjes en mooi geïnstalleerd! Top service!
Prachtige winkel met ontzettend mooie produkten. Er is enorm geïnvesteerd in "de beleving" Ik heb ons bezoek aan Tieleman keukens ervaren als een uitje, we zijn keurig geholpen en overal straalt de klasse van af. Naar Tieleman moet je gaan als je opzoek bent naar kwaliteit, goede service, goede after sales. Zelfs het restaurant is top, wij kregen een bon om er te lunchen, terwijl wij heerlijk genoten van onze lunch kwam de verkoper al aan tafel om te vertellen dat zodra we klaar waren met eten hij de offerte gereed had. Wij hebben genoten van ons bezoek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid