facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tieks Tweewielers

Tieks Tweewielers

Info

U bent van harte welkom bij
Tieks Tweewielers dat met ruim 20 jaar ervaring een begrip in de regio is geworden!

Adres: Weerdingerkanaal nz 161, 7831 HL Nieuw-Weerdinge
Telefoonnummer: 0591-522709
Stad: Nieuw-Weerdinge
Route: Weerdingerkanaal nz 161
Postcode: 7831 HL



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Emmen, Tweedehands fietsen Ter Apel, Fietsenwinkel Stadskanaal, Elektrische fiets Emmen, Fietsen XL, Egberts Tweewielers, Fietsenwinkel Klazienaveen, Kinderfietsen Drenthe
Recensies
Belachelijk! 6 maanden geleden een accu heen gebracht, deze zou worden opgestuurd naar Bosch. Twee week geleden even langs gegaan om te vragen wat de status was, blijkt hij nooit te zijn opgestuurd. Excuses aangeboden door de werknemer en ze zouden zo snel mogelijk contact opnemen… tot de dag van vandaag niks gehoord!! Het gaat om een accu van 795 euro, dit moet niet kunnen. Dit kun je toch geen service noemen.
Altijd super goed vriendelijk personeel toppers
Hele goede service kon er met m'n eigen dealer niet uitkomen door hun supergoed geholpen en stukken goedkoper
Mooie winkel met goede keuze aan fietsen En super service Dikke pluim
Nette zaak , prima service. Naar tevredenheid een nieuwe electrische fiets gekocht . Probleempje met fietsendrager werd opgelost door hem te ruilen met een nieuwe : kortom wat mij betreft een aanrader !
Altijd goed advied en betrouwbaar
Wat een fijne winkel. Groot assortiment en bijzonder vriendelijk en deskundig personeel. Directe lijntjes naar de leverancier zodat je direct weet waar je aan toe bent wat betreft leverdatum. Gewoon in Nieuw-Weerdingen.
Prachtige fietsenzaak met zeer goede service en echt een aanrader voor een nieuwe of tweede hands fiets.
Wij hebben twee Sparta M8 gekocht bij Tieks Tweewielers. En we zijn op vakantie geweest naar zuid Limburg. De fietsen zijn echt geweldig. Met de verschillende ondersteuningen en versnellingen is het geen probleem om de kleine maar toch soms erg steile bergen te bedwingen. Echt Super. De Sparta M8 is een echte aanrader. Daar komt bij dat de service dus de uitleg en alles eromheen heel netjes wordt afgehandeld. Top. Wij zijn zeer content met de aankoop van deze fietsen en service. Groet. Herman en Aly Berens.
Goede service fijne mensen dik voor elkaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid