facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Tichelaar Installatietechniek

Tichelaar Installatietechniek

Info

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van gas, water, cv en electra. Ook voor zinken en koperen goten bent u bij ons aan het juiste adres.

Geschiedenis

Tichelaar Installatietechniek is een installatiebedrijf in Zuidwolde. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van gas, water, elektriciteit en CV voorzieningen en alle daaruit voortkomende werkzaamheden.

Ook voor het leggen of vervangen van zinken en koperen goten, afdekkers, schoorsteenkappen en daken bent u bij ons aan het juiste adres.

Gaat u nieuw bouwen of uw huidige woning verbouwen of renoveren, neem dan contact met ons op.

Wij komen bij u langs, inventariseren uw wensen en bekijken de situatie en mogelijkheden. U krijgt van ons een vakkundig, meedenkend advies en een bijpassende vrijblijvende offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Adres: Kleefegge 1, 7921 RB Zuidwolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0528-371310
Stad: Zuidwolde
Route: Kleefegge 1
Postcode: 7921 RB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SnakeEyes SnakeEyes 2 km Welkom op de Facebook pagina van SnakeEyes Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van...
Klein Installatietechniek Klein Installatietechniek 3 km Wij hebben door Klein Installatietechniek Zonnepanelen laten instaleren. Jarno heeft ...
Recensies
Hij is snel en goed in zijn werk. Betrouwbaar en altijd vrolijk.we hopen nog lang van zijn kundigheid gebruik te kunnen maken.
Na opname ter plaatse door het installatiebedrijf, toch bij de uitvoering weglopen zonder dat het werk klaar is. Al mopperend dat het materiaal niet is wat ze normaal gebruiken. Mijn mond viel open van verbazing...
Komt gemaakt afspraken niet na. We zijn 8 weken aan het lijntje gehouden. Steeda een ander excuus met uitstel. Geen werk geleverd.
Altijd goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid