facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor TIB Woortman

TIB Woortman

Info

TIB Woortman is een totaalinstallateur uit Gieten. Naast reguliere installatietechniek, zijn wij specialisten op het gebied van duurzame energie

Geschiedenis

TIB Woortman levert hoogwaardige installaties in de installatietechniek. De professionele medewerkers werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en goede merken.

Omdat kwaliteit voor u ook belangrijk is, is TIB Woortman erkend voor het monteren van gas, water, elektra en airconditioningsinstallaties. Dit geeft u als klant de zekerheid dat u een goede, betrouwbare en nette afwerking krijgt van de door u gewenste installatie.

Naast Technisch InstallatieBuro Woortman, hebben wij ook het bedrijf Woortman Zonne-energie opgezet. U kunt dus ook bij ons terecht voor zonnepanelen, zonneboilers, subsidieaanvragen etc.

Adres: Bloemakkers 41, 9461 GX Gieten
Telefoonnummer: 0592265888
Stad: Gieten
Route: Bloemakkers 41
Postcode: 9461 GX



op zoek naar gerelateerd: steenkamp 14, gieten
Recensies
Prima, recht door zee en afspraak is afspraak.
prima en zeer zorgvuldig, en vooral oprecht eerlijk zijn. Het werk is top uitgevoerd, een aanrader dus.
Keurig bedrijf, werkt netjes.
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid