facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thuisservice Mettu

Info

Om aangenaam thuis te blijven wonen is het soms fijn om wat hulp en ondersteuning te hebben. De Mettu ondersteuners helpen u en uw familie met de dagelijkse activiteiten.



"Om aangenaam in uw huis te blijven wonen is het fijn om af en toe hulp en zorg aan huis te hebben, maar dit is helaas niet altijd mogelijk vanuit de nabije omgeving. Als aanvulling op de thuiszorg geven de Mettu ondersteuners u graag particuliere zorg aan huis waarbij het gaat om de dagelijkse activiteiten.Wij werken vanuit ons hart. Naast deze passie hebben we ook ruime ervaring in de ouderenzorg. De medewerkers van Mettu weten hoe belangrijk het is om betrokken te zijn en hoe persoonlijke aandacht het dagelijks leven mooier kan maken.U blijft zelf de regie in handen houden. Daarmee zorgen wij er samen voor dat u plezierig en aangenaam in uw vertrouwde omgeving kunt blijven leven en wonen."
Adres: Industrieweg 45, 2254 AE Voorschoten
Telefoonnummer: 06 238 181 48
Stad: Voorschoten
Route: Industrieweg 45
Postcode: 2254 AE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid