facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ThuisSchoonmaken.nl

ThuisSchoonmaken.nl

Info

Omdat schoonmaken makkelijker kan!

Geschiedenis

Goed gereedschap is het halve werk! Met ThuisSchoonmaken.nl maken wij het mogelijk professionele schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines te bestellen voor thuis. Er zijn namelijk voldoende professionele schoonmaakartikelen die bijzonder geschikt zijn voor thuis, door hun eenvoud in gebruik, lange levensduur en kwalitatief goed resultaat.

Adres: Rijksweg 67, 5391LJ Nuland
Telefoonnummer: 073-5342600
Stad: Nuland
Route: Rijksweg 67
Postcode: 5391LJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Professionele schoonmaakmiddelen kopen, Schoonmaakartikelen, Review thuisschoonmaak nl, Schoonmaakartikelen Blokker, Professionele schoonmaakartikelen, Schoonmaakartikelen groothandel en fabrikanten, Schoonmaakartikelen online, Goedkope schoonmaakartikelen
Recensies
De twistmop is superhandig. Dweilen gaat een stuk sneller en efficiënt. Alleen jammer dat de vlakmopplaat dubbelklapt als je te snel wilt.
Kwalitatief zeer goede producten, met een persoonlijke service. Ook de nazorg is erg goed. Helaas was er iets mis met een bestelling, maar de klacht werd zeer netjes en boven verwachting afgehandeld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid