facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thuishaven Wintercircus

Thuishaven Wintercircus
"Thuishaven is not a club, or a warehouse. It’s a unique experience. Located on the Western outskirts of Amsterdam, the site is surrounded by heavy industry, massive oil tankers and scrap metal yards. Thuishaven has several stages, bars, surreal decoration pieces and curiosities. Incorporating materials purchased or found at neighboring scrap yards, the site radiates a raw and industrial atmosphere. During the winter set-up October - April, all stages are housed indoor, in heated tents and a newly crafted hangar. The summer set-up May - September hosts a mesmerizing open air stage plus the option to use both tent and hangar for a raveyer vibe. With a track record of 200 festivals and counting, the site is ever evolving."
Adres: Tt Neveritaweg 61 , Amsterdam 1033 WB, NL
Stad: Amsterdam
Route: Tt Neveritaweg 61
Postcode: 1033 WB



op zoek naar gerelateerd: Thuishaven geplande evenementen, Thuishaven 29 januari, Thuishaven 18 december, Thuishaven 11 maart, Thuishaven 13 november, Thuishaven thuishaven festivalterrein 10 december, TicketSwap Thuishaven, Thuishaven Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dazzleville Dazzleville 65 meter Super plek om te eten. Sfeer is ongedwongen, maar van hoog niveau. Goede verhalen bij...
Yoganacht Yoganacht 2 km
Cinedans Cinedans 3 km
TranScreen TranScreen 3 km "TranScreen is een meerdaags non-profit film festival met een diverse filmprogra...
Tulpendag Tulpendag 3 km
Uitmarkt Uitmarkt 3 km
Gay Pub Crawl Gay Pub Crawl 4 km I spent only one night in Amsterdam this spring and joined the GPC. Had an amazing ti...
Recensies
Leuk festival terrein, was daar met een groot bedrijfsfeest. Het ontbrak daar aan niets, lekker eten en drankje erbij... goede band Soulbeach en een dj. Zelfs de toilet dames waren een attractie! Top geregeld en thuishaven is goed bereikbaar met het OV. Zeker een keer een feestje bezoeken. Chill!
Leuk festivalletje gehad. Sfeer was goed en gezellig. Het eten was lekker en het personeel gezellig en goed. Enige minpunt was dat er maar 1 eet stand was. Wel lekker eten maar het was er nu heel druk. Personeel moest zich daarom echt uit de naad werken. Chappeau voor die harde werkers.
Op 1/04/23 hier geweest voor Liquicity Family Day en enorm teleurgesteld. In de tenten slechte kwaliteit geluid waardoor je niet volledig kunt genieten van de muziek, buiten overal modder want er ligt zand en het heeft afgelopen week best wat geregend, geen plekje om even rustig te zitten als je moe bent of gewoon even wilt praten met iemand. De enige plek om te zitten was letterlijk in een tent bij een van de podia dus dan moet je alsnog schreeuwen om elkaar te verstaan. Zeer geringe opties voor eten en heel veel was veel te vroeg al op rond 19:00 op, festival tot 23:00. Blij dat wij er voor die tijd waren.. Als je navraagt of iets helemaal vegan is krijg je een antwoord waar je niks mee kunt dus dan eet je het maar en hoop je dat je er niet ziek van wordt, gezien je anders moet verhongeren of de volledige doos bananen moet kopen. Personeel bij de keuken was dus niet bepaald klantvriendelijk, bij de bar wel goede ervaring gelukkig. Als ik weer eens naar iets toe wil en het is bij Thuishaven, sla ik over.
Gisteren mijn eerste keer in Thuishaven, speciaal voor Eelke Kleijn gekomen. Superleuk terrein, ik denk vooral in de zomer
4 sterren want het was een mooi feest en erg gezellig, min 1 ster vanwege de meid die mijn kaartje scande en kauwgom zat te kauwen alsof ze die chick van die willy wonka film was. En dan de menukaart, want waar is de friet? En waarom moet ik €9 betalen voor een broodje kroket? De volgende keer gaan er wel twee krentenbollen mee in mijn bh.
Mooie locatie voor een 1-dagsfestival. Het is vrijwel geheel overdekt, waardoor je niet zeiknat hoeft te worden als het regent, het wordt echter wel heel warm in de tenten, maar dat hoort er wel een beetje bij op festivals. Schitterend aangekleed. In het festival seizoen zijn er vast genoeg variaties eten om uit te kiezen, maar op 1 april was dat niet niet zo.
Beste spot in de zomer! Net geen 5-sterren omdat er maar 1 kraampje voor eten is, hierdoor moet je altijd 30min in de rij staan
Mijn eerste technofeest. Nooit verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Hele vriendelijke en lieve mede festivalbezoekers. Wat een mooie beleving.
Altijd een goede vibe. Ik zeg elke keer dat ik een break neem van thuishaven, maar dan komt er weer een dikke naam op de line up. Soms alleen iets too much rook in de circustent en loods.
Toptent. Goede muziek, leuk publiek, festival gevoel. Snelle bediening alleen even snel je handen wassen is een dingetje doordat er maar 2 kranen zijn buiten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid