facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thuisdierzorg één op één

Thuisdierzorg één op één

Info

Uitlaatservice

Was en trimsalon

Nagels knippen

Dierverzorging op maat, zowel kleine als grote huisdieren

Begeleiding en vervoer



"Hondenuitlaatservice en dierverzorging op maat in Brummen, Eerbeek en omstreken."
Adres: Buijinkstraatje 1, 6971 ZZ Brummen (gemeente)
Stad: Brummen
Route: Buijinkstraatje 1
Postcode: 6971 ZZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Hondenuitlaatservice Eerbeek, Dierverzorging op maat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KynoWellness KynoWellness 974 meter Ik geef hondenmassage voor pijnbestrijding, stijfheid, angst, stress, HD en ED. Ook z...
Paarden Paarden 3 km sportmassage voor paarden, goed voor het paard, prettig voor de ruiter.
Dierenpension Animal Plus Dierenpension Animal Plus 3 km Heel goed pension!!! Al mijn dieren die daar afgelopen 11 jaar tijdens vakanties verb...
Van der Bijl diervoeders Van der Bijl diervoeders 4 km Winkel is wel goed....maar momenteel erg rommelig ingedeeld...alles staat niet meer g...
Recensies
Wij hebben 5 lieve katten waarvan er ééntje chronisch ziek is en medicatie nodig heeft. Nu sinds 2 jaar verzorgd Hanneke onze kat als wij op vakantie gaan. Het is echt een uitkomst omdat we hiervoor niet zomaar weg konden gaan. Hanneke is ontzettend vriendelijk en kundig. Het is niet heel makkelijk onze kat medicatie te geven, en toch gaat dit bij haar goed. Naderhand krijgen we van haar een een geruststellend berichtje dat alles goed is gegaan, heel fijn! Wij zijn zeer tevreden en zullen haar ook bij onze volgende vakantie weer vragen.
Op een vaste dag in de week gaat Hanneke met Bo in de middag wandelen. We zijn heel blij met Hanneke! We weten dat Bo in goede handen bij haar is. Ze is heel zorgvuldig in haar omgang met dieren. Voor en na het wandelen is er altijd even contact zijn er bijzonderheden, hoe is het wandelen gegaan en krijgen we een foto en of filmpje. Hierbij is te zien dat onze lieve Bo ook heel blij is met Hanneke! Ook kunnen we Hanneke altijd vragen of ze een keer extra kan opassen als dat nodig is.
Hanneke heeft tijdens onze vakantie naar volle tevredenheid voor onze katten gezorgd, ze aandacht gegeven. Ze heeft vooraf alles goed met ons doorgesproken. Heel blij mee.
Mijn labrador Toddie staat altijd te springen als hij weer met Hanneke mee mag. Hij vindt het altijd geweldig om weer met al zijn vriendjes te spelen, in de vijver te zwemmen en lekker rond te rennen op het veld. Hanneke is een echte dierenliefhebber en dat merk je aan alles. Ook met mijn onregelmatige werktijden is het voor Hanneke geen probleem om Toddie af en toe nog een extra dagje op te halen. Ik hoop dat Toddie nog heel veel jaren met jou mee mag gaan!
Al jaren lang mag onze Luca heidewachtel van 15 jaar naar Hanneke. Luca wordt opgehaald door Hanneke en ze gaat met groot plezier met haar mee. De aandacht die Luca hier krijgt is prima. Luca voelt zich erg op zijn gemak.
Sinds de komst van mijn eerste konijntje komt Hanneke bij mij thuis de nageltjes knippen. Ik vind het ideaal omdat vooral met konijnen het fijn is als je thuis de verzorging kunt bieden. Geen gesleep naar de dierenarts. Zelf vind ik het lastig lees eng om de nageltjes te knippen. Vanaf 2016 zien wij haar dan ook graag met enige regelmaat verschijnen met knipper en een goed humeur; wat wil een mens nog meer. Ik ken Hanneke als een lieve, betrouwbare en deskundige mevrouw die haar vak verstaat. Zij is van vele markten thuis als het om dierverzorging ook aan huis gaat. Nu alleen nodig voor mijn konijntjes maar mocht het ooit nodig zijn voor mijn andere huisdieren dan weet ik Hanneke zeker te vinden!
Sinds kort gaat ook Tommy met Hanneke mee. Heerlijk rennen en met de andere honden ravotten. Wat zijn we blij met Thuisdierzorg 1 op 1, met de zorg van Hanneke!
Wij hebben al een aantal keren gebruik gemaakt van de thuisdierzorg van Hanneke, voor onze vorige kat Teun die suikerziekte had en insuline gespoten moest krijgen, wat Hanneke heel deskundig doet, en nu weer voor onze lieve Jaap en zijn daar heel erg blij mee! Hanneke is heel zorgvuldig en vooral heel liefdevol!!! Je kunt met een gerust hart de zorg aan haar overlaten!
Hanneke heeft een lang weekend op mijn katten gepast en ze goed verzorgd. Geen stress voor de katten om weer in de reismand te gaan en ze waren lekker vrolijk toen ik weer thuis kwam. Elke dag stuurt ze een leuke update met foto's. Ik ga zeker weer gebruik maken van haar diensten!
Hanneke heeft van haar passie haar werk heeft gemaakt. Ze heeft een hart voor dieren en aandacht voor het individuele karakter/gedrag. 1-op-1 zoals de naam al zegt, maar ook of het een match is met andere honden in de groep. Onze hond Siena is niet snel aanhankelijk bij onbekenden. Bij Hanneke daarentegen viel ze de eerste dag al op haar schoot in slaap. Dat was voor ons doorslaggevend. Verder is het contact heel goed. Elke keer na het thuisbrengen en niet te vergeten schoonmaken van de vieze pootjes ontvangen we een uitgebreid verslag over Siena inclusief foto’s. Echt aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid