facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thuis met Robertjan

Thuis met Robertjan

Info

Jouw kok aan huis! Eet. Proef. Geniet.

Lekker thuis dineren? Ik verzorg het met liefde voor je.

Geschiedenis

Met heel veel liefde verzorg ik voor mijn gasten een culinaire avond om nooit te vergeten. Schrijf je in voor een van de evenementen die ik organiseer en laat je verrassen. Ook een besloten avond, alleen voor jou en je gasten, is mogelijk. Dit kan bij jou thuis of op locatie. Samen maken we een programma dat helemaal past bij jouw wensen.
Je kan denken aan bijvoorbeeld een wijnproeverij met de mooiste Italiaanse wijnen, een 4- 5 of 6-gangen diner, een kookworkshop. Ik neem jullie mee op reis naar het land van herkomst van de gekozen wijnen en gerechten. En hoe ver onze reis ook gaat, iedereen zal zich thuis voelen. Thuis met Robertjan.



"Lekker eten met pure, verse ingrediënten bereid, bijpassende wijnen en sfeervolle muziek. Al deze factoren voor een avond ‘om in te lijsten’ kan ik voor je verzorgen. Met plezier, met passie, met liefde! Samen stellen we een menu op maat samen.Al heel wat jaren ben ik werkzaam als kok, vroeger puur als hobby, tegenwoordig kook ik regelmatig professioneel voor grotere groepen. Ik heb een grote liefde voor de Italiaanse keuken maar ook gerechten uit andere landen en continenten komen regelmatig in mijn pannen voorbij.Mijn grootste inspiratiebron? Giorgio Locatelli, een Italiaanse topchef wiens gerechten altijd een mooi verhaal vertellen.Het verhaal achter Thuis met Robertjan is eenvoudig; ik word er heel blij van om mensen te laten gen"
Adres: Cruquiusdijk 79, 2142ES Cruquius, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31653227727
Stad: Cruquius
Route: Cruquiusdijk 79
Postcode: 2142ES


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid