facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thuis bij Fien

Thuis bij Fien

Info

Totale horeca beleving!
Betaalbaar lekker, gezellig, eigenwijs en verrassend genieten!



"Gezellig restaurant in het centrum van Wijchen. Op dit moment kunt u maaltijden afhalen of laten bezorgen. Tevens hebben we een popo-up Store Eetwinkel de Oogst! Volop oliën, specerijen, bijzondere azijnen, pasta soorten, geweckte producten en nog vele meer. Veel producten zijn en eigen samenstelling of thuisgemaakt door onze koks van Thuis bij Fien, sappen, verse groenten, maaltijd pakketten, kruiden en huisgemaakte marinades, lekkere wijnen, kazen, worsten en borrelhapjes, zoetwaren.Een gezellig restaurant en een vergaderlocatie. Thuis bij Fien is ook een officiële trouwlocatie!Ons eten is zoveel mogelijk lokaal ingekocht, daarbij is vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij voor onze koks geen probleem!"
Adres: Oude Klapstraat 10, 6602 AG Wijchen
Telefoonnummer: 0246450005
Stad: Wijchen
Route: Oude Klapstraat 10
Postcode: 6602 AG


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 23:00
Dinsdag: 12:00 - 23:00
Woensdag: 12:00 - 23:00
Donderdag: 10:30 - 23:00
Vrijdag: 12:00 - 23:00
Zaterdag: 10:30 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00

Recensies
Hier is het niet alleen de sfeervolle ruimtes, maar ook de service en de kaart, waarop voor ieder tijdstip, een spijs valt te genieten. Vol...was het bepaald niet in de namiddag van donderdag jl. maar de service was er niet minder om. 'Fien' heeft goed personeel. Parkeren: Let op!!! de parkeerplaatsen en de blauwe zone. Speciale dieetwensen: De kaart vermeldt de VEGA! Klasse, Fien!
Het eten was verrukkelijk. Andere smaak combinaties. Het was zo lekker...... Ik had de geroosterde bieten met amandel puree en pesto. Mijn vriendin had de witvis. Het toetje was iets heel bijzonders. Zat in een klein wekpotje met ernaar twee bolletjes sinaasappelijs. Ook een fantastische combinatie. Speciale dieetwensen: Ik heb glutenvrij gevraagd en dit was geen probleem.
Heerlijk gegeten veel vega opties!, super bediening en een prachtig terras. Top dus!! Vegetarische menuopties: Veel leuke opties!
Bij Fien een kort snel diner genuttigd. Prettig ontvangst en vriendelijke bediening. Eten prima. Hier nog eens eten? Zeker!Eten: 4/5
Vandaag bij Fien geweest! Iets voor openingstijd werden wij vriendelijk en enthousiast verwelkomt. Omdat we vroeg waren konden we zelf een tafeltje uitzoeken. Dat werd een mooi plekje bij de gevel, zodat we zicht hadden over het gezellige terras. De keus was niet makkelijk….zoveel lekkere gerechten! Voor ons werd het de lunchplank voor twee met een frisse rosé. Heerlijk!!!! Een echte aanrader. Het eten was super, en de bediening was top. Gastvrij, zeer vriendelijk en gezellig dat is Fien! Wij komen zeker terug
Goede sfeer, op een regenachtige zaterdag middag bij de bioscoop geparkeerd gratis met blauwe schijf van 2 uur en vervolgens naar binnen gestapt. Gelukkig konden we terecht zonder reservering. Het is wat wennen als je binnen stapt waar je heen moet, maar werden al snel vriendelijk geholpen. Eten was goed, porties verschilde wel wat in grootte voor ons gevoel. De sfeer was goed, alleen door de verschillende kamers kon je soms zonder bediening zitten en dus ook niemand aanspreken.
Buiten gegeten met 4 personen, drie verassingsmenu's en een menu van de kaart. Heerlijk gegeten in de zon, lekker rustige omgeving. Vriendelijke bediening. We zaten wat afgezonderd en er was een groot feest en de manager was er niet, daarom wel steeds lang wachten op de kaart en de volgende gang. Maar het eten was origineel en heerlijk. Parkeren: je kunt in de buurt gemakkelijk gratis parkeren op een parkeerplaats of langs de weg. Het winkelcentrum kent alleen parkeerzones waar je max. 2 uur mag staan. Iets verderop kun je gewoon lang staan.
Mooi sfeervol en verzorgd café, inmiddels al een soort icoon van Wijchen, iedereen kent het. Je kan hier uitstekend lunchen, alles is goed verzorgd, en bovendien prettige bediening. Koffie is van Peeze, altijd goed van kwaliteit. Brood is vers en dik, veelal is salade bijgeleverd. Top. Op een prima locatie met ruime parkeergelegenheid tussen de bioscoop en de winkelstraat.
Zaterdag 22 april met z’n tweeën het verrassingsdiner vier gangen gekozen. Een mooie wijn erbij maakte dat wij overheerlijk hebben gedineerd en hebben genoten van allerlei verse en zelfgemaakte gerechten die er ook nog eens prachtig uitzagen! Een aanrader!
Echt vriendelijk mensen. Lekker eten. Redelijk prijzen. Leukste verrassing was dat hun terrasje rookvrij is!Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid