facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor THOMS Stadsbrouwerij Rotterdam

THOMS Stadsbrouwerij Rotterdam

Info

Genieten van vers gebrouwen bier, waarbij je live kunt zien en horen hoe dit gebrouwen wordt en je jouw eigen biertje kunt tappen.

Geschiedenis

In het Timmerhuis in het centrum staat Thoms Stadsbrouwerij Rotterdam. De plek bij uitstek als je wilt genieten van vers gebrouwen bier en het vak bierbrouwen van dichtbij wilt beleven. Het brouwproces kun je namelijk live zien, horen en proeven. Om deze beleving compleet te maken kunnen onze gasten hun eigen biertjes tappen! In samenwerking met de grootste brouwerij van Rotterdam, Brouwerij Noordt, gaan wij 5 biertjes live brouwen. 3 vaste biertjes en 2 biertjes op de wissel die met de tijd van het jaar moeten meegaan. Thoms Stadsbrouwerij Rotterdam richt net als zijn grote broer Thoms Restaurant & Underground Bar voornamelijk op lokale producten. Rotterdamse bieren, wijnen, gins, likeuren en bijpassende gerechten maken van deze plek een echte Rotterdamse 'Get together'.

Adres: Raamplein, 3011DL Rotterdam
Telefoonnummer: 010 333 5322
Stad: Rotterdam
Route: Raamplein
Postcode: 3011DL



op zoek naar gerelateerd: raamplein rotterdam, eettentjes rotterdam, thoms rotterdam, afstudeerborrel rotterdam, thoms bierbrouwerij, mac & cheese rotterdam, cafe meent rotterdam, restaurant meent rotterdam
Recensies
Thoms, 2 deuren verder op de Meent, is al mijn favoriet, maar ook dit wordt onze nieuwe after work, hangout. Ze zijn net een week open, dus nog niet heel druk, maar wel heel gezellig. Op vr en za draait er een dj heb ik mij laten vertellen. De opbouw van de muziek was prima, lekkere oldtimers, niet te hard, maar naar mate de avond vorderde werd de muziek wat opgevoerd. Prima sfeer. We waren er rond 18:30 en zijn na 22:15 uur weggegaan. We hebben wat losse versnapering van de kaart genomen, bierplank, buikspek met gebakken paling die laatste kon er niet echt in ontdekken en friet van de frietboutique, en een heerlijk “keilen” biertje. We hebben een heerlijke avond samen gehad, dit gaan we zeker vaker doen. Maar ik kijk er ook naar uit im lekker met een groep vrienden een tafel met rap te reserveren en een gezellige avond tegemoet te gaan!!!
Gezellig en alles huis gemaakt. Het bier is van zeer goede kwaliteit en smaak. Vriendelijke bediening. Heerlijk brood. Een aanrader voor bier liefhebbers.
Topzaak! Eten goed, personeel leuk en alle biertjes zijn lekker. Mijn favoriet? THOMS NEIPA
Vers gebrouwen bier, ongepasteuriseerd en ongefilterd en daardoor fantastisch van smaak. Mooie menukaart welke gemaakt is ism Gert Blom van restaurant Amarone. Mooie, wereldse zaak waar je tussen de brouwketels je eigen bier kunt tappen. Unieke locatie in het Timmerhuis vlakbij de Meent achter het Stadhuis. Heerlijk groot terras aan het Raamplein. Mooie aanwinst voor Rotterdam; nieuwste hotspot! Absolute aanrader!
Iets unieks waar gezelligheid, stijl en ontzettend goed eten en drinken bij elkaar komt. De openheid en warmte van een biercafé echter toch modern en fris. Thoms Stadsbrouwerij heeft iets bijzonders en unieks aan de stad Rotterdam toegevoegd. 10/10 would recommend!
De bieren die je wilt zijn op. Heb je dan een tafel gevonden wordt je verzocht elders te gaan zitten, omdat die tafel bestemd is voor eters die er niet zijn. Pretentieuze hipster tent. Zonder ziel, slechts een concept met matige bieren.
Het eten is super lekker. Wat ik het aller leukste vind zijn de taptafels. Lekker gezellig met mijn vrienden zelf bier getapt en niet re vergeten leuke bediening !
Top avond gehad maar onbegrijpelijk hoe een chef het gerecht "kip in Bier" durft te serveren. Een "karig kippenpootje" is zacht uitgedrukt. Ruimte voor verbetering!
We kwamen voor de mosselen, deze waren toen helaas net op! Maar... Dat werd voor ons geregeld! Topservice! Én gezellig ook, personeel van was erg vriendelijk. Met een lekker biertje erbij een topavond, zeker voor herhaling vatbaar!!
Gaaf om te zien hoe het bier gebrouwen wordt. Voor groepen of met vrienden. Voor elk wat wils. Vriendelijke, sociale bediening. Lekker eten ook. Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid