facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thomassen Interieurs

Thomassen Interieurs

Info

Thomassen Interieurs is een inspirerende en eigentijdse woonwinkel met een eigen ontwerpstudio in Venray.

Geschiedenis

Een gezonde dosis creativiteit vormt de basis om de inrichting van iedere leefruimte op verrassende wijze vorm te geven. Uw persoonlijke manier van wonen en leven trachten de interieurarchitecten van Thomassen Interieurs met gevoel voor design en kwaliteit te vertalen naar een eigentijds interieur.

Het team van Thomassen Interieurs bestaat uit pure interieurprofessionals: vakmensen met passie voor meubels, textiel, verlichting en design. Deze passie wordt feilloos vertaald naar een op maat gesneden interieurconcept. Als u wilt, komen onze interieurarchitecten bij u thuis om u een advies op maat te geven. Altijd met oog voor functionaliteit en design. Want wat mooi is, moet ook bij u passen en écht iets toevoegen aan uw interieur.

De moderne woonwinkel van Thomassen Interieurs in Venray presenteert de volgende merken: Arco; Arper; Bench; Brokis; Camerich; Cassina; Delta Light; Design on stock; Designonstock; Flexform; Flos; Foscarini; Hay; Karat; Keijser & Co; Keijser en co; Knoll; Lapalma; Leolux; Linteloo; Luxaflex; Maxalto; Meridiani; Minotti; Molteni; Montis; Pastoe; Pilat & Pilat; Piure; Pode; Poliform; Poltrona Frau; Prandina; Pure & Original; Topform; Van Rossum; Vitra; Walter Knoll; Wittmann.

Thomassen Interieurs levert gratis aan huis in Venray; Horst aan de Maas; Sevenum; Venlo; Tegelen; Baarlo; Kessel; Panningen; Helden; Peel en Maas; Meijel; Maasbree; Roermond; Swalmen; Belfeld; Reuver; Herten; Boxmeer; Overloon; Sint Athonis; Gennep; Molenhoek; Cuijk; De Rips; Wijchen; Mook; Groesbeek; Nijmegen; Uden; Haps; Deurne; Someren; Asten; Helmond; Nuenen; Eindhoven; Veldhoven; Waalre; Heeze; Lierop; Geldrop; Well; Wellerlooi; Bergen; Velden; Grubbenvorst en overige adressen in Nederland, België en Duitsland.



"Heerlijk wonen, leven en genieten. Dat is een belangrijke overeenkomst die wij met onze opdrachtgevers delen.Jouw wensen omzetten in een persoonlijke leefruimte is een uitdaging voor de ontwerpers van Thomassen Interieurs. Wij bieden je een uniek interieur wat perfect aansluit op jouw stijl van wonen en leven.Daar waar anderen tevreden zijn gaat het team van Thomassen interieurs verder. Persoonlijke interieurs ontwerpen en realiseren, daar ligt onze passie! Het is zoveel meer dan zomaar inrichten en dat voelen onze opdrachtgevers. Creativiteit en kwaliteit gaan bij onze interieurrealisaties hand in hand. Met oog voor detail komen we tot een bijzonder interieur waarin jouw dromen werkelijkheid worden."
Adres: Wilhelminastraat 6, 5801 BW Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478 582 510
Stad: Venray
Route: Wilhelminastraat 6
Postcode: 5801 BW



op zoek naar gerelateerd: Facebook Thomassen Venray, Thomassen maatwerk, Meubels Horst, Meubels Venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hout en Vorm Hout en Vorm 1 km Maatwerk interieur en exterieur oplossingen voor particulier, horeca en de zakelijke ...
Charme Deco Charme Deco 2 km We hebben Charme Deco ingeschakeld voor interieuradvies en waren blij verrast toen we...
Kim & Co. - Interieurarchitectuur Kim & Co. - Interieurarchitectuur 2 km interieurarchitectuur, tekenwerk en realisatie van projecten
Hous Luxe Woningen Hous Luxe Woningen 3 km Mooie projecten om te mogen maken
Strakk Strakk 3 km Prima bedrijf. Hebben onze keuken geleverd, alles prima verlopen. Laatst een geleider...
Strakk Houtz Strakk Houtz 3 km Prima bedrijf. Hebben onze keuken geleverd, alles prima verlopen. Laatst een geleider...
Recensies
Het interieurontwerp dat Luc Thomassen voor ons maakte, is in werkelijkheid nog mooier dan op de tekeningen: bijzonder, verrassend en creatief! Een absolute aanrader als je jouw woning op een eigentijdse, maar duurzame wijze wil inrichten en daarbij een deskundig advies kan gebruiken.Service: Binnenhuisarchitectuurontwerp
Op aanraden van een goede kennis naar deze winkel gegaan en zijn ze bij ons thuis op locatie geweest. De toezegging dat offerte zou worden toegezonden is niet nagekomen. Na meermaals na bellen en mailen, kwam vervolgens een deel van de offerte. De rest bleek 'verloren' zodat opnieuw moest worden ingemeten. Wederom na bellen over aanvullende staaltjes, maar deze zijn nooit geleverd. De offerte is eveneens nooit meer gekomen. Het lijkt erop dat je als klant moet 'smeken' of je alsjeblieft klant mag zijn.
Super nette winkel deskundig personeel
Behulpzaam personeel en ruime keuze
Vertaald door Google Niet veel te zien, maar prachtige plek Origineel Pas grand chose à voir, mais endroit splendide
Vertaald door Google Geweldige smaak, geweldige ideeën, perfect ontwerp Origineel Toller Geschmack, super Ideen, perfektes Design
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid