facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thomas Rutten Auto's

Thomas Rutten Auto's

Info

Thomas Rutten In & Verkoop Auto's

Geschiedenis

Thomas Rutten in- & verkoop Auto's



"Autobedrijf Thomas Rutten voor in & verkoop, onderhoud, reparatie & APK!"
Adres: Randweg Zuid 40, 6021PT Budel
Telefoonnummer: +31495218050
Stad: Budel
Route: Randweg Zuid 40
Postcode: 6021PT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Auto Thomas Rutten ervaringen, Thomas Rutten Marktplaats
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf 't Inne Autobedrijf 't Inne 1 km Goede service voor aantrekkelijke prijs om o.a. onderhoudsbeurt aan je auto te laten ...
Aanhanger Service Budel Aanhanger Service Budel 3 km Meedenken en een prettige eerlijke prijs.
Recensies
Helemaal blij met de service en klantvriendelijkheid van Thomas Rutten Autobedrijf. Mijn zoon heeft zijn auto daar gekocht en kwam na de eerste bezichtiging enthousiast terug, niet alleen over de auto :- maar ook over klantvriendelijkheid - met name de kennis van de auto en de vriendelijkheid van de verkoper. Ikzelf heb dat ook mogen ervaren de dag erna waarop we echt de koop hebben gesloten en ook tijdens het proces van afleveren. Ik voeg aan het rijtje positieve ervaringen ook het meedenken in oplossingen toe en de duidelijkheid bij het aankopen van de auto inruil eigen auto, wat kan wel en wat kan niet. Je krijgt het eerlijke verhaal en je wordt met respect behandeld - echt een aanrader!
Heb hier een Audi Q5 gekocht, stond op de foto goed onderhouden wat ook zeker zo was op wat gebruikssporen na in nieuwstaat verkerend Na omzetten van de winterbanden bleken de rubbers voor het op de plaats houden van de Schokbreker hoezen stuks, deze zijn 1 week later natuurlijk onder garantie vernieuwd Leenautotje meegekregen en werd netjes op de hoogte gehouden wanneer mijn auto klaar was Kortom zeer tevreden over Thomas Rutten en verkoper Rob, goede service
Ik heb een MB a180 bij Thomas gekocht ben er tevreden over . Mocht meteen een proefrit maken auto is daarna netjes en volgens afspraak afgeleverd.
Eerlijk een ster ook teveel voor een oplichter bedrijf als die ik heb 5 week geleden een bmw gekocht ik heb meerdere gevraagd over de probleem ofzo maar een jonge was daar hij belooft dat auto perfect nu na 5 weken tot nu ik heb 1900 euro betaald maar auto nog niet goed auto met nieuwe Apk maar moet heel veel van auto vervang worden een week na koop ik was bij andere garage gewest maar bij hun auto niet APK gekeurd trouwens ik heb gebeld maar die man begint met ik weet niet ik weet niet Dat is mijn ervaring met die bedrijf beter ander garage proberen niet bij hun mijn fout moest ik reactie van ander klanten lezen wat grote oplichter
Heb een golf 6 gehaald bij autobedrijf thomas rutten. Hele goeie auto helaas zat er een storing in maar de mannen van dit bedrijf hebben me geholpen en zijn zeker niet de moeilijkste. Top bedrijf en zeker betrouwbaar als ik weer een auto koop zal ik zeker langs hun gaan!!
Blij dat ik er niets gekocht heb , had serieuze interesse in een Porsche 911, vragen via E-mail en via auto site geen reacties . Zo gaan ze met toekomstige klanten om, zeer slecht .
Chevrolet captiva hier gekocht... Eerste vraag aan de telefoon was : Is de auto het waard en gewoon in orde zonder fratsen? Het antwoord daarop : Jazeker fijne auto waar alles aan klopt! Ben er meteen heengereden en redelijke lange proefrit gemaakt alsook de service boekje en rekeningen ingekeken die erbij lagen. Alles mooi op schema ingevuld en grote reparaties al verholpen recent! Hier dus geen woord over gelogen Door de lage km-stand en het aantoonbare onderhoud en aflevering met nieuwe apk toch gekozen voor deze amerikaan ipv een Bmw Audi of Mercedes de merken waar ik normaal voor ga Een hele week in gereden en gisteren op en neer amsterdam vanuit Eersel en werkelijk rijdt de auto als een zonnetje! Lees een paar slechte reviews over dit bedrijf maar ik kan niks dan lof geven over de vriendelijkheid van Thomas zelf en van zijn personeel!!
Fijn auto bedrijf. Na telefonisch afspraak gemaakt te hebben een proefrit gemaakt. Auto stond keurig klaar en we konden direct op pad. Daarna in een goed en open gesprek tot overeenkomst gekomen, ook over de inruil van onze auto. Bij ophalen auto stond hij wederom al klaar met nieuwe APK en volle tank. Prima!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid