facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thomas Barbershop

Info

Thomas Barbershop

Apointments
0251-223813

Baanstraat 2
1942 CJ
Beverwijk



"De Barbershop, Barbier, Herenkapper van Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en omstreken."
Adres: Baanstraat 2, 1942 CJ Beverwijk
Telefoonnummer: 0251223813
Stad: Beverwijk
Route: Baanstraat 2
Postcode: 1942 CJ



op zoek naar gerelateerd: Kapper Beverwijk, Bar's Barbershop, Jeff Barbershop, Herenkapper Heemskerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BodyFirst BodyFirst 156 meter Dankzij priscilla heb ik geen last meer van een stijve onder rug, binnen 2 behandelin...
Navy Nails Navy Nails 210 meter Absoluut geen aanrader!!!! Vorige week hier voor de eerste x en laatste hier geweest...
Etos Beverwijk Etos Beverwijk 235 meter Ze zeggen dat ze om 09:00 uur open gaan en dan is het tijd om open te gaan gaan ze ni...
Trekpleister Beverwijk Trekpleister Beverwijk 816 meter slechte winkel met een slechte en valse bedrijfsleider die haar vooroordeel heeft met...
Yeliz Hair & Beauty Yeliz Hair & Beauty 924 meter Yeliz communiceert snel en duidelijk via WhatsApp. Haar salon is netjes verzorgd. Ze ...
Vital Healthcare Personal Training Vital Healthcare Personal Training 1 km Totaal concept om het beste uit jezelf te halen!
Beauty by Ramona Beauty by Ramona 2 km Hele professionele schoonheids salon. Hier wordt je echt even in de watten gelegd. Ra...
Fit & balance Fit & balance 2 km Fit én balans. 'Get inspired.'
Recensies
Altijd gezellig, altijd professioneel, altijd goede kapsel. Zeker een aanrader
Ik laat me al meer dan 10 jaar door Thomas knippen en ben altijd zeer tevreden. Strakke en mooi ingerichte barbershop, lekkere koffie en goede muziek. Altijd leuke gesprekken en een aangename sfeer. Zeker de beste barbier in omstreken en 100% aan te raden.
Top barbershop!! Ik word al sinds de opening vriendelijk ontvangen en telkens weer prima service, altijd leuke gesprekken. Ik loop altijd als tevreden klant naar buiten, Thomas neemt dan ook de tijd om je met een knappe kop de deur uit te laten lopen : Ik zou zeggen nooit meer een andere barbier, en Thomas ga zo door!
Ik laat me al jaren 7 jaar knippen door Thomas en dat is niet zo maar. Zelfs toen hij in Alkmaar is gaan knippen ben ik daar heen gegaan. Nu hij zijn eigen barbershop heeft zit hij helemaal op zijn plek, goeie koffie en goeie muziek. Aanrader!
Fijne kapper. Mijn haar werd geknipt door Geoffrey. De praktijk oogt zeer leuk en heeft een rockachtige sfeer. De koffie is goed en er werd echt tijd voor mij genomen.
Beste barber in de omgeving, altijd flexibel met afspraken en gegarandeerd met een knappe kop naar buiten. Goeie koffie, vooral de Thomas' original is een aanrader! Morgen kapper = morgen knapper!
Super prijs-kwaliteit verhouding, weet precies wat te doen met lastiger vallend haar en neemt goed de tijd voor zowel hoofd als baard. Echt een aanrader!
Fijne shop met sfeer, prima bakje koffie en dito muziek. Thomas neemt de tijd voor een kek kapseltje en een goed gesprek.
Super kapper en altijd een aangename sfeer, zeker een aanrader als je een goede knipbeurt wilt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid