facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Thiptop Thai Food

Thiptop Thai Food

Info

Thiptop Thai Food in Culemborg levert Thaise afhaalmaaltijden, maar wij verzorgen ook graag een compleet buffet voor bij u thuis, bedrijf of evenement.



"Thailand, het land van de glimlach, zon,orchideeën en natuurlijk bovenal haar beroemdekeuken. Hiervoor kunt u in Culemborg enomstreken terecht bij Thiptop Thai Food. Onzemaaltijden worden op authentieke wijze bereid,wat resulteert in het beroemde en heerlijkearoma dat vele liefhebbers al zovele jarenfascineert. Bekend als vers en gezond, brengtde Thaise keuken u vooral een ervaring die uniet snel zult vergeten.Thais eten staat garant voor een subtiele, maartevens gewaagde combinatie van aroma’s. Metname door het gebruik van citroengras, gember,limoen, citroen, bananenbladeren, kachai,koriander, kokosnoot, knoflook, bosui, enzovoort.De Thaise keuken, voor uw plezier!"
Adres: Schoolhof West 9a, 4105 AL Culemborg
Telefoonnummer: 06-83329261
Stad: Culemborg
Route: Schoolhof West 9a
Postcode: 4105 AL


Recensies
Heerlijke Pad Thai en saté! Heerlijk gegeten en echt een aanrader. En gezonder alternatief dan de chinees om de hoek!
Gisteravond 5/6 hier gegeten en wat was dat lekker. Service met een smile, opgevraagd een lekker extra hapje. Het is vooral ingericht op afhaal, maar als je door het plaatje heenprikt dan kun je hier fantastisch eten.Eten: 5/5
Elk gerecht is maatwerk en wordt met originele en verse ingrediënten bereid. En dat proef je! Vegetarische menuopties: Van bijna elk gerecht is een vegetarische variant. Parkeren: Parkeren kan voor de deur. Speciale dieetwensen: Als je speciale dieet wensen hebt, kun je deze doorgeven en wordt er rekening mee gehouden.
Vriendelijk en warm ontvangst. Nette massageruimte. Personeel is ervaren en deskundig, vriendelijk en altijd met een glimlach. De massages zijn zeer goed en is een genot voor het lichaam en geest. Ik zal hier zeker vaker met regelmaat naar toe gaan. Een aanrader voor iedereen die voor een ontspannen of hardere massage opzoek is bij een massagesalon.
Lekker Thais restaurant, mooie verse producten en goed klaargemaakt. Niet goedkoop maar ik ben toch erg blij dat Culemborg een Thais restaurant heeft waar je eten kunt afhalen.
Echt lekker eten en de bediening is super aardig. 10/10 would eat again.Eten: 5/5
Heel erg lekker gegeten. Bijzonder smaakvol, erg klantvriendelijk!
Super lekker gegeten. Je kunt ook zelf aangeven hoe pittig je het wilt. Echt een aanrader! Vriendelijke mensen. Vegetarische menuopties: Van een groot deel van de gerechten heb je ook een vegetarische variant. Genoeg keuze dus.
Originele Thaise keuken. Bijzonder lekker
Heerlijk en heel vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid